Eke: Basına verilen haklar yetersiz

Best Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Tahir Eke ile AK Parti Kapaklı Belediye Meclis üyesi Sevgi Aksoy önceki gün  10.00-11.30 saatleri arası 21 Ekim Dünya Gazetecile

Çerkezköy 23.10.2016 22:49:00 0
 Eke: Basına verilen haklar yetersiz

KAHVALTI DÜZENLENDİ

 

Kahvaltı programında konuşma gerçekleştiren Best Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Eke, basın mensuplarını zor ve meşakkatli bir görev yaptıklarını belirterek “ Öncelikle davetimize icap ederek katılan tüm basın mensubu arkadaşlarımıza katılımları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Türkiye gündemini ve bölgemiz gündemini tutan yerel ve ulusal gazeteci arkadaşlarımızı bu gün bir araya getirip hoş sohbet etme anlamında bir arada olmak istedik. İyi ki bu gün sizlerle bir aradayız ve sizlerle bir arada olmaktanda mutluluk duyuyoruz.”dedi.

 

“BASINA VERİLEN HAKLAR YETERSİZ”

 

Eke, basına verilen hakların yetersiz olduğunu ve verilmesi gereken haklarında olduğunu belirterek, “Özellikle basına verilen hakların yeterli olmadığı ve daha verilmesi gereken haklarında verilmesini istiyoruz. Basın insanların aydınlanması ve gelişen olaylardan haber alması bakımından önemli bir iletişimdir. Ayni zamanda yapılan ve yapılacak işlerin daha sağlıklı olması yönünde de yol gösterici olmaktadır. Bu nedenle tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya gazeteciler Gününü en iyi dileklerimle kutluyor, sağlıklı mutlu ve huzur ortamında başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyorum”diye konuştu.

 

“YEREL BASINIMIZ BÖLGE KALKINMASINA KATKI SAĞLIYOR”

 

Programda konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Meclis üyesi Sevgi Aksoy’da, “Bu gün bölgemiz basın mensuplarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Basın geçmişten günümüze değin  insanların bilinçlenmesi ve gelişen olaylardan haberdar olması bakımından önemini devam ettirmektedir. Özellikle yerel basınımız bölge kalkınmasına yaptığı katkı ve destek ise büyük olduğunu düşünüyorum. basın mensuplarına verilen hakların bende yeterli olduğunu az buluyorum daha iyi haklara sahip olmanızı halinde çok daha iyi şartlarda çalışma imkanı bulacağınız gibi bölge kalkınmasına da katkınız bir o kadar çok olacağı düşüncesindeyim. Bende tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 21 Ekim Dünya gazeteciler gününü içtenlikle kutluyor sağlıklı başarılı çalışmalar diliyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10