Parklar çocukların ilgisini çekecek

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezinde bulunan çocukların daha güvenli, eğitici ve eğlenceli zaman geçirebilmeleri için ilçedeki çocuk oyun gruplarını çocukların ilgisi

Kapaklı 24.10.2016 22:19:00 0
Parklar çocukların ilgisini çekecek

“MODERN PARKLAR KAZANDIRIYORUZ”

 

Çizgi film kahramanlarını tema alan yeni oyun grubu çocukların büyük beğenisini kazanıyor.Çocuklar için bir diğer cazibe merkezi olan diğer tüm parklarımızda bu yönde çalışmalar devam ediyor. Parkta son olarak yeni oluşturulan konsepte sevilen çizgi film kahramanı Bugs Bunny salıncağı çocukların kullanımına sunuldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Bir yandan ilçemize modern parklar kazandırıyor diğer yandan da sahip olduğumuz parklarımızı revize ederek günümüz koşullarına uygun hale getiriyoruz. Artan göç beraberinde yoğun yapılaşmaya neden oluyor bizlerde vatandaşımızın bu yoğunluktan uzaklaşarak nefes alabileceği sosyal yaşam alanlarına öncelik veriyoruz. Parklarımıza çocuklarımızın ilgisini çekecek çizgi film kahramanlarının yer aldığı oyun gruplarını da monte ettik” dedi.

 

STADYUMA YENİ SKORBORD

 

Pınarça Mahallesinden Çerkezköy’e giden cezaevi yolu bağlantı yolunda asfalt yol yapım çalışmaları öncesinde zeminlerde çalışmaların başladığını kaydeden Mandalı “  Söz verdiğimiz gibi tüm bağlantı yollarımızı yeniliyoruz.Öte yandan Kapaklı İlçe Stadyumuna belediyemiz tarafından skorbord’un montaj çalışmaları tamamlandı. Stadyumumuza yenilikler katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10