Pazar esnafına 2 bin kase aşure dağıttılar

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir Pazar esnafına ve müşterilere toplam 2 bin kase aşure dağıttıklarını söyledi.

Çerkezköy 27.10.2016 21:08:00 0
Pazar esnafına 2 bin kase aşure dağıttılar

2 BİN KASE AŞURE DAĞITTIK

 

Çerkezköy Pazarcılar Deneği Başkanı Cevdet Aydemir, “Muharrem ayı dolayısıyla Dernek yönetimi olarak Perşembe pazarında Pazar esnafımıza ve müşterilerimize 2 bin kase aşure dağıttık.

 

Aşure dağıtımı konusunda bizlere destek veren dernek üyesi pazar esnaflarımıza da dernek yönetimi olarak teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da Muharrem ayında aşure dağıtımını geleneksel olarak sürdürmek istiyoruz. “dedi.

 

MESCİDİMİZE KLİMA ALDIK

 

Başkan Cevdet Aydemir Pazar yerinde Pazar esnafının namaz kıldığı mescidimize  Pazar esnafımızın talepleri doğrultusunda yaz aylarında serinlik ve kış aylarında da namaz kılacakların üşümemesi için sıcak hava verecek olan 2 adet klimamızı devreye sokmuş bulunuyoruz. Dernek  yönetimi olarak Pazar esnafımızın sorunlarının giderilmesi ve için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

 

PAZAR ESNAFI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Pazarçılar Derneği’nin aşure dağıtımını olumlu bulduklarını belirten Pazar esnafları da, “Böyle kutsal bir ayda derneğimizin de aşure dağıtımında bulunmasından memnunluk duyduk. Bu aşure dağıtımı ayni zamanda birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ve güçlenmesine de vesi,le olacağına inanıyoruz” diye konuştular.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10