Çelenk sunumunda renkli görüntüler

Cumhuriyetin ilanının 93'üncü yıldönümü ve Çerkezköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü etkinlikleri dün düzenlenen çelenk sunumu ile başladı. Çelenk s

Çerkezköy 28.10.2016 19:17:00 0
Çelenk sunumunda renkli görüntüler

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Saat 2.45’te Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk programına katılım yoğun oldu. Törene Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye  Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Garnizon Komutanı Tank Albay Engin Candaş, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Şube Müdürleri, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK Başkanları ve üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

16 TÜRK DEVLETİ ANISINA ÇİÇEK SUNULDU

 

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Çelenk sunumunda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın çelengini bir asker ve polis ile sunması dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra ise Çerkezköy İlçe Garnizon Komutanı Tank Albay Engin Candaş ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Atatürk anıtına çelenk sundular. Programda Atatürk İlköğretim Okulu’nda eğitim gören 16 öğrenci, öğretmenleri Sevnur Aksoy ile birlikte 16 Türk devletinin anısına Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10