Oyun iyi, skor kötü

Süper Amatör Ligde haftaya ikinci sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kendisi ile aynı puana sahip Çorlu Kültürspor ile yenişemedi.

31.10.2016 19:16:00 0
Oyun iyi, skor kötü

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren temsilcimiz ilk dakikalarda Deniz ile yakaladığı pozisyonda direkleri geçemedi. Ev sahibi ekip Çorlu Kültürspor ise özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarda gol aramaya çalıştı.İlk devrenin kalan dakikalarından da gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz sona erdi.

 

İLK PUAN KAYIPLARINI YAŞADILAR

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de galibiyet için ataklar geliştiren temsilcimiz Hakan ve Deniz ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında ev sahibi ekipte Ogün karşılaşmanın hakemi tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Rakibinin eksik olmasını iyi değerlendiren 1911 Çerkezköyspor 72’inci dakikada Hakan Tice’nin ayağından golü bulurken, karşılaşmanın hakemi golü ofsayt olarak iptal etti. Rakip kaleyi abluka altına alan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda geliştirdiği ataklarda bir türlü sonuca gidemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz tamamlandı. Bu beraberliğin ardından her iki takımda puanlarını 7 yaptılar.

 

Haber / Faik Onur KAYA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10