Yüksel: AK Parti demokrasinin bekçisidir

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Ekim ayı İl Danışma Meclisi toplantısını önceki gün Süleymanpaşa İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirdi.

Tekirdağ 31.10.2016 19:21:00 0
Yüksel: AK Parti demokrasinin bekçisidir

YOĞUN KATILIM

 

Ekim ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı’na İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, Koordinatör Milletvekili Ünal Kacır,Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün,Çanakkale AK Parti İl Başkanı Yeşim Akdağ, AK Parti Tekirdağ İl Eski Başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, tüm ilçe başkanları ve yönetimleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile binlerce Tekirdağlı katıldı.

 

“AK PARTİ VAR OLMA İRADESİDİR”

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan İl Danışma Meclis Toplantısı’nda Divan Başkanlığı’nı AK Parti Şarköy İlçe Başkanı Hatip Şirazi Batı yaptı. İl Danışma Meclis Toplantısı’nda 15 Temmuz Belgeseli gösterimleri yapıldıktan sonra Hayrabolu Müftüsü Veysel Işıldar kuran okuyarak tüm şehitlere dua edildi. Toplantıda açılış konuşması yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Yüksel "Öncelikle bu davaya hizmet etmiş, emeği geçmiş ancak hakkın rahmetine kavuşmuş olan tüm dava arkadaşlarımızı rahmetle ve hürmetle yad ediyorum. AK Parti, milletin var olma iradesidir. AK Parti, bağımsızlık aşkıdır. AK Parti, yenilikçidir. AK Parti, mazlumun , garip gurabanın yanında, zalimin karşısındadır.AK Parti, her türlü vesayete karşıdır. AK Parti, küresel zalimlere ‘one minute’ der.

 

AK Parti, dünyanın beşten büyük  olduğuna inanır. AK Parti, demokrasinin bekçisidir. AK Parti, hizmeti, her yerde herkes için yapar. AK Parti,  köprülerle gönülleri,   tünellerle kıtaları, birbirlerine bağlar. AK Parti,  geçmişini unutmaz geleceğine sahip çıkar. AK Parti, her türlü terörün, şer odaklarının, korkulu rüyasıdır. AK Parti, Tekirdağ'da  yerel yönetimlerdeki değişimin adıdır” dedi.

 

“KOLTUĞA GÜÇ KATARIZ”

 

Yüksel”  Ak Partililer yani sizler, yani bizler karanın,   denizin  ve  havanın kahramanlarıyız. Biz kendimizi ülkemize adarız. Biz kanımızı, canımızı ve malımızı bu vatan için gözümüzü kırpmadan feda ederiz. Biz koltuktan güç almaz, koltuğa güç katarız. Biz geçmiş teşkilat mensuplarımızın tecrübesi  ile, geleceğe güvenle bakarız. Biz gücümüzü sandıktan alır ve demokrasiye inanırız.Biz çağı değiştirecek kudret ve iradeye sahibiz.Biz gurur ve kibirle hareket etmeyiz.Biz büyüdükçe küçülür kalplere gireriz. Bu bilinçle hareket ederek, üzerimizde hakkı olan hiçbir büyüğümüzü,unutmayacağız ve unutturmayacağız.   Bu bağlamda bizden önce bu kutlu davaya hizmet veren, tüm il başkanlarını ve yönetimlerine sonsuz hürmet ve saygılarımı sunuyorum. Kendilerini ve yönetimlerini huzurunuzda alkışlıyorum. Onların desteği ile teslim aldığımız bayrağı, daha da ileriye taşıyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Şimdi, bu kürsüden tüm teşkilatımız adına söz veriyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde tek bir dava uğruna, tek yürek olarak azimle çalışacağız.  Burada cennet mekan Sultan Abdülhamit Han’ın bir sözünü hatırlatmak isterim. ‘’Savaş, milletin topyekün ateşe girmesidir. Eğer bu bütünlük sağlanmamışsa zafer tesadüfi, yenilgi kaderdir” dedi.

 

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

 

Ülke üzerinde kirli oyunların tezgahlandığını kaydeden Yüksel “ Ülkemizi Suriye gibi, Irak gibi , Lübnan gibi, Mısır gibi kardeş kanı dökerek, işgal ve vesayet altına almak , bölüp parçalamak istiyorlar,ancak bunu başaramayacaklar.Milletimizi bölemeyeceksiniz.Bayrağımızı indiremeyeceksiniz,vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, Bu halka boyunduruk vurduramayacaksınız, bin yıldır büyüdüğümüz bu yoldan, bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden asla vazgeçirtemeyeceksiniz.Bunu Gezi Parkı’ndan denediniz, 17-25 Aralık’ta denediniz. Son olarak 15 Temmuz akşamı da denediniz. Ama bu büyük millet Pensilvanya’nın güdümündeki,tanklara, jetlere, toplara ve tüfeklere,  Baş Komutanımızın tek bir işareti ile iman dolu göğsünü siper ederek,  bu hayasızca akına dur demiştir. Bu hain girişimin hesabı onlara soruluyor, sonuna kadar da sorulacak. Bu süreçte bizlere düşen görev, her daim uyanık olmak, 80 milyonun arasındaki muhabbeti bozacak her türlü girişime karşı, dik bir duruş sergilemektir.  Biz bu şehirde kısır siyasete artık yeter diyoruz. Biz beceriksiz yerel yönetimlere artık yeter diyoruz. Biz partizanlık güden siyasete artık yeter diyoruz. Biz yazın toza, kışın çamura artık yeter diyoruz. Biz vizyonu olmayan belediyeciliğe artık yeter diyoruz. Biz AK Parti seçmenine, vatan haini diyen zihniyete de artık yeter diyoruz.

 

Bu şehirde yaşayan, omuzlarımızda sorumluluğunu taşıdığımız, bir milyon hemşerimizi, AK Parti  belediyelerin hizmetine kavuşturmaya, ülkemizi, sivil bir anayasa ile buluşturmaya, genelde, ilimizi en çok vekille temsil eden parti olmaya var mısınız.? O halde durmak yok, yola devam.” dedi.

 

BASINA KAPALI DEVAM ETTİ

 

Cüneyt Yüksel’in konuşmasının ardından Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, konuşmalarını gerçekleştirdi.İl Danışma Toplantısı’na İstanbul’dan katılan Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca ve Koordinatör Vekili Ünal Kacır, heyecanın ve coşkunun her zaman devam etmesi temennisinde bulundu. Basına kapalı olarak devam eden İl Danışma Toplantısı’nda Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bülent Baloğlu, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emrah Tunca , İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca, Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay konuşmalarını yaparak birimlerinin faaliyetleri dile getirdiler. Kapanış için tekrar kürsüye çıkan Cüneyt Yüksel,  Ekim ayı İl Danışma Toplantısı’na katılan binlerce kişiye çok teşekkür etti. Saatlerce süren İl Danışma Toplantısı’nın ardından partililere pilav ve ayran ikramında bulunuldu. 

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10