Rahmi Koç müzesini gezdiler

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği önceki hafta sonu başarılı öğrencilere yönelik başlattığı proje kapsamında 80 öğrenciyi daha Rahmi Koç Müzesine götürdü.

Çerkezköy 31.10.2016 19:28:00 0
Rahmi Koç müzesini gezdiler

İKİNCİ MÜZE GEZİSİNİN SPONSORU ÇOSB OLDU

 

Çerkezköy’ e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay , hafta sonu ilçedeki  okullarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen 200 öğrenciden  hafta sonu 80 kişiyi daha Rahmi Koç Müzesine götürdüklerini ve bu gezinin sponsorluğunu ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğünün üstlendiğini belirtti. Başkan Akay, “ Sosyal dernekçilik kapsamında başarılı öğrencilerimize yönelik başlattığımız Rahmi Koç Müzesi gezilerini Cumartesi günü de 80 öğrencimizi daha götürerek devam ettik. Önceki hafta başlattığımız Rahmi Koç Müzesi gezimize 40 başarılı öğrencimizi götürmüştük. Hafta sonu da gerçekleştirdiğimi Rahmi Koç Müzesi gezimize Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğümüzün tahsis ettiği 2 otobüs ile Raif Dinçkök ilkokulu,Cumhuriyet ilkokulu,Veliköy Ortaokulu’ndan olmak üzere toplam 80 öğrencimizi götürdük. Derneğimizin bu gezi programında otobüs tahsis ederek derneğimize ve özellikle öğrenci kardeşlerimize katkı ve destek veren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimine ve Bölge Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki hafta da 80 öğrencimizi götürerek toplamda tespit edilen 200 başarılı öğrencimizin tamamını Rahmi Koç Müzesine götürmüş olacağız” diye konuştu.

 

MÜZEYİ GEZEN ÖĞRENCİLER GÜZEL DUYGULARLA AYRILDI

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay açıklamasını şöyle  sürdürdü “ Dernek Yönetim Kurulumuzdan benimle birlikte  Gülnur Kocaçınar,Fahri Er, Ercan Tunalı,Gökhan İkizoğlu, Yetiş Demir, İldeniz Kayacan olmak üzere geziye götürdüğümüz okul öğrencilerinin öğretmenleri, İrmet Hospital’den de sağlık ekibi ile birlikte hastanenin Müşteri ilişkileri ve Pazarlama Sorumluları Ayşe Akgün ile Füsun Özcan gezide yer aldı.Yaklaşık iki buçuk saat süren Rahmi Koç Müze ziyaretimizde müzenin her bölümünü tek tek ziyaret ettik. Müze görevlileri tarafından bilgilendirilen öğrenci kardeşlerimiz müzeye hayran kaldıklarını ve müzede bulunan yaklaşık 200 yıllık lokomotife ve eski otomobillere hayranlıkla izlemeleri dikkat çekti .Yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın mutlu olduklarını  ve müze gezisinden güzel duygularla ayrılmalarını görmek ise bizleri duygulandırdı.Onların her zaman mutlu ve başarılı birer birey olmalarına yönünde az da olsa katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10