Savaş; 'Üstün taraf bizdik'

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, düzenlediği basın toplantısı ile Çorlu Kültürspor karşılaşmasını değerlendirdi. Oyunun genelinde üstün bir futbol ortaya koyduklarını beli

3.11.2016 19:00:00 0
Savaş;

KARŞILAŞMAYA İYİ BAŞLADIK

 

Zorlu bir deplasmana gideceklerini bildikleri için hafta boyunca müsabakaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Savaş, “Çorlu Kültürspor yenilenmiş kadrosuyla tekrar hedefe oynayan kadro kurmuşlar. Bunun takibini yaptık ve hafta arasında ki çalışmalarımızda teknik heyet nezaretinde iyi hazırlandık. Maça iyi başladık ve oyun kontrolü bizdeydi. Maçın başında denizin girmiş olduğu pozisyonda direkten dönen top gol olmuş olsaydı maçın seyri de değişebilirdi” diye konuştu.

 

FAZLA YORUM YAPAMIYORUZ

 

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarda takımın gol için büyük çaba sarf ettiğini sözlerine ekleyen Muzaffer Savaş, “Golü yakalamak için çok uğraş verdik ama ilk yarı gol bulamadık. Dengeli bir şekilde ilk devreyi kapattıktan sonra ikinci yarı daha iyi oynamamamız açısından devre arasında oyuncularımıza talimat verdik. Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimizi yenmemiz gerekiyordu. Geçen sene her iki maçta da yendiğimiz takım bu ligi şampiyon bitirdi. İkinci yarı daha diri başladık. Geliştirdiğimiz ataklarla maçın 75.dakikasında bir gol pozisyonumuz oldu. Orta hakem verdi ama yan hakem ofsayt gerekçesiyle vermedi. Bu tür pozisyonların tekrarı olmadığı için fazla yorum yapamıyoruz” dedi.

 

KÜÇÜK BÜYÜK TAKIM DÜŞÜNCEMİZ YOK

 

Genel Kaptan Savaş konuşmasının devamında ise, “İleriki dakikalarda atak oynayarak ve rakibin on kişi kalmasından faydalanarak ataklarımızı yoğunlaştırdık ama aradığımız golü bulamadık. Maçta başladığı gibi bitti. Lig zor geçecek ve diğer takımlarda çok kaliteli. İlk iki haftayı galibiyetle kapatan takımlar üçüncü haftayı mağlubiyet yada beraberliklerle kapattı. Sürprizler olabiliyor. Biz sürpriz yaşamak istemiyoruz. Küçük büyük takım düşüncemiz yok ve her karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıkıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ

 

Sakatlıklar hakkında da konuşan Savaş, “Mücahit sakat. Diğer yandan Çorlu Kültürspor karşılaşmasında dizine darbe alan Sinan’da MR sonuçlarına göre hareket edecek. Biz o var bu yok diye bahane üretmiyoruz. Geniş bir kadromuz var. Haftanın 4-5 günü idman yapan bir teknik heyetle çalışıyoruz. Oyuncularımız çok kaliteli ve hepsine güveniyoruz. Önümüzdeki hafta Ereğli deplasmanına gideceğiz. İlk iki hafta galiplerdi ama Çorlu Gençlerbirliğine yenildiler. İstikrarı yakaladığımız sürece de şampiyon olacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10