Boz'dan kahvaltı jesti

Boz Gayrimenkul sahibi Hüseyin Boz, 1911 Çerkezköyspor teknik heyeti ile futbolcularını organize ettiği kahvaltı programında ağırladı. Boz, düzenlediği moral kahvaltısının ardından oyuncu ve teknik heyet

6.11.2016 20:57:00 0
Boz

KAHVALTI JESTİ BU SEFER DE HÜSEYİN BOZ’DAN GELDİ

 

1911 Çerkezköyspor futbolcuları ve teknik heyet, deplasmanda karşılaşacakları Marmara Ereğlisi Belediyespor karşılaşması öncesinde Boz Gayrimenkul Sahibi Hüseyin Boz’un düzenlediği moral kahvaltısında bir araya geldi. Dün Mekan Coffee Bistro’da saat 10.00’da başlayan programa 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel kaptan Muzaffer Savaş, Teknik heyet ve futbolcular katıldı.

 

İNŞALLAH BEKLENEN MUTLULUĞU YAŞATIRLAR

 

Kahvaltı programının ardından konuşan Hüseyin Boz, “İlçemizi Süper Amatör Lig’de temsil eden 1911 Çerkezköyspor’a lig boyunca başarılar diliyorum. İlçemizin üst ligde olan takımına herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bizler de karınca kararınca takımımıza sahip çıkarak yanlarında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Umarım 1911 Çerkezköyspor takımı ligi şampiyon olarak tamamlar ve Çerkezköy halkına beklenen mutluluğu yaşatır. Kahvaltı programında bizlerin yanında olan Mekan Coffee Bistro işletmecileri Özer Adalı ile Nesat Küçük kardeşlerime de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise yaptığı konuşmada, kendilerine verilen desteği boşa çıkarmamak adına takım olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “lige iyi başladık ve her maça üç puan parolasıyla çıkacağız. Ligde kolay takım yok her takımın kendine göre bir oyun anlayışı olsa da bizler üzerimize düşenin en iyisini yaparak sezon sonunu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Gerek sahada gerekse bu tarz organizasyonlarda bulunarak bizlere destek olan herkese teşekkür ederken, Hüseyin Boz abimize de şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN   


0282 726 91 91
0282 747 65 10