Çocukların sevgisine karşılıksız kalmadı

Park ve bahçelerde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kulalar sokak üzerinde bulunan parkta ki çocukların sevgi seline karşılık verince ortaya güzel görünt

Çerkezköy 11.11.2016 22:39:00 0
Çocukların sevgisine karşılıksız kalmadı

ÇOCUKLARIN SEVGİ SELİ MUTLU ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, önceki gün Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde incelemişti. İncelemelerin son bölümünde yeni yapılan parkları gezen Başkan Akay, Kulalar Sokak üzerinde yapımı tamamlanan ve örnek teşkil eden parkta çocukların sevgi seliyle karşılaştı.

 

ÇOCUKLARLA YAKAN TOP OYNADI

 

Park içinde gönüllerince eğlenen çocuklar oyunlarını yarıda keserek, kendilerine güzel bir park kazandıran Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Çocuklarla kısa süreli sohbet eden Başkan Akay, başka bir isteklerinin olup olmadığını sormasının ardından çocukların oynadığı ‘Yakan top’ oyununa eşlik ederken, ortaya güzel görüntüler çıktı.

 

POTA ÇEMBERİNİN KIRILMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

 

Başkan Vahap Akay, çocuklarla oynadığı oyunun ardından incelemelerine devam etti. Park içerisinde bulunan basket sahasını da gezen Akay, yeni monte edilen potanın çemberinin kırılmasına da tepki gösterdi. Kırılan çemberin üretici firma hatası olduğunu belirten Vahap Akay, “potanın dayanıklı bir malzemeden yapılması gerekirken, iç kısmı tahta kaplı. Böyle bir pota olamaz” diyerek Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’e verdiği talimatla potanın biran önce yenilenerek çocukların hizmetine sunulmasını istedi.

 

ÇOCUKLARIN İSTEĞİ ÜZERİNE TALİMAT VERDİ

 

Çocuklar, park içinde bulunan mini futbol sahasının çamur deryasına dönmesinden dolayı top oynayamadıklarını belirtmeleri üzerine Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir’e de talimat veren Vahap Akay, saha zeminin en kısa bakım ve onarımının yapılarak hizmete açılmasını istedi. Yunus Emre parkında da incelemelerde bulunan Başkan Akay, hızla devam eden çalışmalardan dolayı ekipleri tebrik ederken, parkın 24 Kasım tarihinde açılacağını ifade etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10