"Sokaktaki vatandaşlarımız su fiyatlarından şikayetçi"

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü. Çerkezköy'ün sorunları ve yapılmas

Çerkezköy 11.11.2016 22:40:00 0

HABER GAZETESİNİ ZİYARET ETTİLER

 

Yaz aylarına girilmesi ve 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından ziyaretlerinin aksadığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyeleri kaldıkları yerden başlayarak Çerkezköy’deki kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini tekrarlamaya başladıklarını kaydettiler. Ülke gündemine dair birçok konunun konuşulduğu ziyaret sohbet havasında geçerken, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı Ekim ayında Ankara’ya yaptıkları ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kısa süreli de olsa bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve Kılıçdaroğlu’nun başarılarını takdir ettiğini söyledi.

 

ÇERKEZKÖYLÜLER TEKİRDAĞ’A GİDEBİLMELİ

 

Ağırlıklı olarak Çerkezköy’ün sorunlarının konuşulduğu ziyaretten ötürü CHP heyetine teşekkür eden Gazeteci Şaban Kardeş, Çerkezköy’ün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden hak ettiği payı alamadığını kaydetti. Kardeş “ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi büyük bir nimettir. Ancak Çerkezköy’lü hemşerilerimiz bu nimetlerden faydalanamıyor. Çorlu’ya Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Devlet Malzeme Ofisinden satın alınan otobüsler teslim edilmesine rağmen, Çerkezköy’e gelen bir otobüs yok. Saat 17.00’den sonra Çerkezköy’ün Tekirdağ ile bağlantısı kesiliyor. İşten çıkan vatandaşlarımız akşam Tekirdağ’a gidip deniz kenarında oturabilmelidir. Tekirdağ’da yaşayıp da denize giremeyen bir çok vatandaşımız var. Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy-Tekirdağ arasında çalışacak toplu ulaşım aracı ile bu sorunu çözebilir” dedi.

 

“İKİ PROJEMİZ VAR”

 

Çerkezköy’e önemli iki projeyi kazandıracaklarını kaydeden CHP İlçe Başkanı Engin Camcı “ Kültür sarayımızı faaliyete sokabilirsek sosyal belediyecilik adına verilen sözleri yerine getirmiş olacağız. İkinci proje ise Çerkezköy’de ki trafik problemin çözülmesidir. Bununla ilgili sirkülasyon projesi hazırlandı. Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesinde orta refüjde bulunan ağaçların kaldırılıp kaldırılmaması ile ilgili Belediye Başkanımız Vahap Akay halkımıza anket yaptı” diye konuştu.

 

“GENÇLİK KOLLARI İLE SORUN YOK”

 

İlçe Teşkilatı ile Gençlik Kolları arasında kopukluk olup olmadığı sorusu üzerine konuşan Camcı “ Gençlik Kolları Başkanımız Tansu Altınel ve yönetimi ile ilgili bir sorunumuz yok. Başkanımızın bugünlerde işleri yoğun olduğundan dolayı aramızda bulunmuyor. Bu sıkıntıyı da önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıda değerlendireceğiz” dedi.

 

“ATATÜRK’Ü ANLAYAMAMIŞ İNSANLARA ATATÜRK’Ü ANLATMAK LAZIM”

 

Camcı” Sokaktaki vatandaşlarımız son dönemlerde artan su fiyatlarından dolayı rahatsızlar. Trakya’da su fiyatlarında Tekirdağ ve Edirne en öndedir. Bölgede başarılı partiyiz ve artık ülkeyi yönetmeliyiz” dedi. 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden öncede sonra da Cumhuriyete sahip çıktıklarını kaydeden Camcı “ Ülkemiz Cumhuriyet Halk Partisinin ilkeleri doğrultusunda yönetildiğinde rahatlayacaktır” diye konuştu. Vatandaşlara partili olarak değil de insan olarak bakılması gerektiğini vurgulayan gazeteci Şaban Kardeş, ‘’Kutlamalar sadece 19 Mayıs’la, 29 Ekim’le sınırlı kalmamalı. Atatürk’ü anlayamamış insanlara Atatürk’ü anlatmak lazım.’’ dedi. Ziyarette gazeteci Şaban Kardeş misafirlerine Çerkezköy Haber gazetesi tesislerini gezdirerek bilgi verdi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10