Çevre düzenlemesiyle güvenlik cihazları da yenilendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı sorumluluğunda bulunan Çerkezköy Otobüs Terminalinde önceki gün Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çevre

Çerkezköy 13.11.2016 18:18:00 0
Çevre düzenlemesiyle güvenlik cihazları da yenilendi

ÇEVRE DÜZENLEMESİ  YAPILDI 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi yetkililerinden edinilen bilgiye göre Çerkezköy Otobüs terminalinde önceki gün önce otogar girişinde bulunan güvenlik noktası yanındaki alanda çevre düzenlemesi yapılarak çimlendirildiği ve bu alana çim ekimi yanı sıra ağaç dikimi de yapıldığı belirtildi.

 

GÜVENLİK CİHAZLARI YENİLENEREK OTOGAR DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ

 

Yetkililer ayrıca, otogar girişinde bulunan ve Çorlu bağlantılı hemzemin geçitte güvenlik açısından yenileme çalışmaları da yapıldığını ve yapılan çalışmalarda  bariyer koları beş adet,kırmızı ikaz lambaları,uyarıcı ses çanları beş adet olmak üzere eskileri sökülerek yenilerinin takılarak değiştirildiğini kaydetti. Yetkililer, TCDD normlarında yapılan bu çalışmalar ile otogar giriş ve çıkışlarının daha güvenlikli hale getirildiği belirtildi. Çalışmaları yakından takip eden vatandaşlar ve araç sahipleri çalışmalardan memnunluk duyduklarını ifade ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10