Ayaz Kickbox'ta şampiyon oldu

Çerkezköy şampiyon Spor Kulübü'nün Milli Taekwando ve Kick Boks Sporcusu Samet Ayaz İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda yapılan şampiyonada 47 kilo'da çıktığı üç maçı

18.11.2016 18:18:00 0
Ayaz Kickbox

ŞAMPİYONAYA 20 KULÜP 300 SPORCU İLE KATILDI

 

Şampiyona hakkında basın açıklaması yapan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Şampiyonanın heyecanlı ve zevkli geçtiğini, ilginin beklenenden yoğun olduğunu belirterek, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak biz şampiyonaya Point Fighting ve Light Contact branşlarında  32 kiloda Minik bayanlarda Sudenaz Kaya,37 kiloda Minik erkeklerde Alperen Ayaz,32 kiloda Minik Erkeklerde Mecit Can Doğan,47 kiloda yıldız Erkeklerde Sanmet Ayaz,52 kiloda Yıldız Erkeklerde Emirhan Yılmaz  olmak üzere 5 sporcu ile katıldık. Şampiyonaya 20 kulüp toplamda 300 sporcu ile katılım gösterdi” dedi.

 

SAMET AYAZ YILDIZ ERKEKLERDE 47 KİLODA ŞAMPİYON OLDU

 

Ayaz “Şampiyonaya derece almak için iddialı şekilde hazırlanarak katıldık. Ancak zorlu rakipler ile karşılaşmalar yapan sporcularımızdan ancak derece yapan kulübümüzün Milli sporcusu Samet Ayaz oldu. Yıldız Erkekler Light Contact branşında  mücadele  eden Samet Ayaz yaptığı üç maçında da rakiplerini yenerek 47 kiloda  kategorisinde Yıldız Erkekler kategorisinde birinci olarak şampiyon oldu.37 kiloda Minik Erkekler Point Fighting branşında mücadele eden Alperen Ayaz derece maçında rakibine sayı ile yenilmesi sonucu ilk üçü  çok az bir sayı farkı ile kaçırdı ve beşinci oldu.32 Kilo Minik Erkekler point Fighint baranşında Mecit Can Doğan’da rakibine son maçında yenilerek şampiyonayı 5. Olarak tamamladı.52 Kilo Yıldız Erkekler Light Contact baranşında ise Emirhan Yılmaz ‘da şampiyonayı ilk altıncı olarak tamamladı. 32 Kilo Minik bayanlar Point Fightig baranşında da Sudenaz  kaya yedinci oldu. Beş sporcumuzda güzel maçlar çıkardı ancak ilk üçe giremeyen sporcularımız biraz şansız olmaları nedeniyle ilk üçte yer alamadı. Bir tek kategorisinde Milli Sporcumuz Samet Ayaz birinci olarak şampiyonayı tamamlayan sporcumuz oldu. Bu beş sporcumuzda 2017 yılında okullar arası yapılacak olan Türkiye Point Fighting şampiyonasında ilçemizi ve ilimiz Tekirdağ’ı temsil edeceklerdir” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10