Patlağı aylardır bulamıyorlar

Kumlu Geçit Emlak Konutları Başkaya sokak sakinleri aylardır bulunamayan su patlağı yüzünden zor günler geçiriyor. Site yöneticilerinden Kamber Adar, yaptığı açıklamada, "4-5 aydır TESKİ ve Ç

Çerkezköy 18.11.2016 18:33:00 0
Patlağı aylardır bulamıyorlar

RESMEN EŞELİYORLAR AMA SONUÇ YOK

 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kumlu Geçit Mevkiinde bulunan Başkaya Sokak sakinleri aylardır boşa akan içme suyunun yarattığı sıkıntılardan şikayetçi durumda. Site yöneticilerinden Kamber Adar, konu hakkında yaptığı açıklamada, “4-5 aydır TESKİ ve Çerkezköy Belediyesini aramaktan yorulduk. 10 gün önce ekipler gelerek bina çevresini kazdılar ama suyun kaynağını bulamadılar. En son üç gün önce geldiklerinde de binanın önünü resmen eşelediler ama gene sonuç çıkmadı” ifadelerini kullandı.

 

BODRUM KATI SULAR ALTINDA

 

Dün sabah saatlerinde kazılan noktadan yeniden kaynak suyu gibi içme suyunun akmaya başladığını sözlerine ekleyen Adar, “içme suyunun böyle akmasından dolayı da evlerimizde ki çeşmelerden sular az geliyor. Artık bu soruna biran evvel çözüm bulunmasını istiyoruz. Ekipler gelip gelişi güzel yaptıkları çalışmalarla bir de yetmezmiş gibi elektrik kablolarına da zarar veriyorlar. Böyle bir çalışma şekilde olamaz. Patlağın yeri bir türlü bulunamadığı için binamızın bodrum katıda sular altına kalıyor. Duvarlardan sular sızarak temele de büyük oranda zarar veriyor” diye konuştu.

 

KENDİ ARALARINDA FİKİR ÇATIŞMASI YAŞIYORLAR

 

Yetkilileri göreve davet eden Kamber Adar, “artık bu soruna biran önce çözüm bulunmasını istiyoruz. Bildiğimiz içme suyu akıyor ve bunu yetkililere ilettiğimizde inanmadılar bize. Sonrasında yapılan analizin ardından içme suyu olduğu anlaşıldı ve kendi aralarında fikir çatışması yaşadılar. Sabah saat 08.00 sularında ihbar hattını aradım birazdan geliyoruz dediler ama aradan 2 saatten fazla zaman geçti. Hem patlağı bulamazlar hem de akan suyun parasını da bizlerden alırlar” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10