CHP'li Başkanlardan Ankara çıkartması

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ'lı Belediye Başkanları Ankara'da CHP Genel Merkezine giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Tekirdağ Milletvekilleri ile bir araya geldi.

Tekirdağ 21.11.2016 20:17:00 0
CHP

AKAY VE MANDALI’DA YER ALDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başta olmak üzere Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban,Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,Hayrabolu Belediye Başkanı Fehim Altayoğlu,Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe,Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok,Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan,Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel birlikte Ankara’ya giderek CHP Genel merkezini ziyaret etti.

 

KILIÇDAROĞLU’NU DA ZİYARET ETTİLER

 

Ankara’da Genel Merkez’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile görüşme gerçekleştiren Belediye Başkanları daha sonra ise CHP Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Faik Öztrak ve Dr.Candan Yüceer ile görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretlerde ilçelerin sorunlarını dile getiren CHP’li Başkanlar, yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. 12 Belediye Başkanının çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlara görevlerinde başarılar diledi.

 

Haber / Seyit SÜREN

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10