Sürücü kursundan örnek davranış

Çerkezköy Özcan Sokak'ta faaliyet gösteren Asil Sürücü Kursu geçtiğimiz günlerde duyurduğu haberle sektöründe bir ilke daha imza attı.

Çerkezköy 23.11.2016 19:50:00 0
Sürücü kursundan örnek davranış

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÜCRETSİZ VERİLECEK

 

Çerkezköy'de bulunan şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz ehliyet kursu verileceğini duyuran Asil Sürücü Kursu Müdürü Aslı Çiçek, “Biz bu ülkede kazanan ve yaşayan insanlar olarak bu ülke için bedel ödemiş olanların çocuklarına ve yakınlarımıza borcumuzu belki bu şekilde ödeyemeyiz ama en azından onların yarınlarında ‘Bir umut bir ışık oluruz’ düşüncesiyle bu kampanyayı başlattık. Kampanyamızın süresi yok. Her dönem kontenjan dahilinde şehit ve gazi çocukları ile birinci derece yakınlarına herhangi bir bedel almadan hangi sınıf ehliyet ihtiyaçları varsa bu ehliyetleri harçları dahil tamamen ücret almaksızın kurumumuz tarafından karşılanacaktır” diye konuştu.

 

“HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLAYACAĞIZ”

 

Çiçek “ Şehit ve gazi çocuklarımız için yaptığımız bu çalışma belki çok küçük ama onların babaları ve kardeşleri bu vatan ve ülke için bedelini çoktan ödediler. Doğu ve Güneydoğu şehitleri başta olmak üzere 15 Temmuz şehitleri de aynı haktan yararlanacak. Kursumuza müracaat eden şehit ve gazi yakınlarına her türlü kolaylığı da sağlayacağız” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10