ÇTSO'da proje faaliyetleri başladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın Trakya Kalkınma Ajansı mali destekli "İşbirliği ile KOBİ'lerde Verimlilik Dönüşümü" projesinin proje faaliyetleri düzenlenen tanışma top

Çerkezköy 28.11.2016 21:02:00 0
ÇTSO

FİRMA TEMSİLCİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Namık Kemal Üniversitesi arasında imzalanan sözleşmeyi takiben ÇTSO meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya proje kapsamında danışmanlık alacak olan 12 KOBİ’nin temsilcileri ve NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi proje ekibi katıldı. ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, yaptığı konuşmada, “on iki üretici kobi üyemizin süreç verimliliğinin analiz edilip kapasite ve verimlilik artışı sağlamayı hedefleyen, Oda Proje Yöneticisi Ayşenur Taş’ ın hazırlamış olduğu projenin kabul edilmesi sonucu Trakya Kalkınma Ajansından alınan hibe desteği ile gerçekleşecek. Projeye destek veren Bilim Sanayi teknoloji İl Müdürlüğü ve projeye katılan firma temsilcilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

KAPASİTE ARTIŞI HEDEFLİYORLAR

 

Proje ekibi ve firma temsilcilerinin kendilerini tanıtmasının ardından, proje ekibi adına Prof. Dr. Aysun Sağbaş ve Prof.Dr. Kemal Güven Gülen yapılacak faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. Proje ekibinin yaptığı sunumun ardından Atak Farma Kozmetik Kimya San. Tic. A.Ş., Onur Bağlantı Elemanları İmalat San. Ve Tic. Ltd. Şti., Elba Bant San. Ve Tic. A.Ş., MGT Filtre San. Ve Tic. A.Ş., Jefleks Plastik Kauçuk San. Ve Tic. A.Ş., Türkpost Dağıtım Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş., Yücekur Makine San. Ve Tic. A.Ş., Smarthouse Ev Aletleri ve Dayanıklı Tüketim Malları San. Ve Tic. A.Ş.,İmpala Asansör Makine Elektrik ve Elektronik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti., Mengen Çelik San. Ve Tic. Ltd. Şti. ve Kare Metal Form San. Ve Tic. A.Ş. yetkilileri de bu proje içerisinde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek proje sonrasında kapasite artışı hedeflediklerini ifade ettiler.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10