TESKİ isyan ettirdi!

Gazi Osman Paşa Mahallesi Kulalar sokak numara 32 adresinde meydana gelen su baskını ev sahiplerini çileden çıkardı. Binanın ön ve arka kısmında logarın geri tepmesinden dolayı meydana gelen su baskınını TES

Çerkezköy 28.11.2016 22:25:00 0
TESKİ isyan ettirdi!

SABAHTAN BERİ OYALADILAR

 

Dün Çerkezköy’ü etkisi altına alan sağanak yağış su baskınlarına neden olurken, yaşanan olumsuzlukların ardından TESKİ’ye haber verdiklerini belirten vatandaşlar hiçbir şekilde geri dönüş olmadığını ve hep oyalandıklarını savundular.

 

BU REZİLLİĞE ARTIK SON VERİLSİN

 

Kulalar sokak numara 32 adresinde ikamet eden Mümin Sözübir ile Hakkı Yürün, yaşanan su baskınlarından bıktıklarını belirterek, “yağışların etkisini artırmasıyla birlikte logarlar geri tepmeye başladı ve oturduğumuz binanın ön ve arka kısımları pis sularla doldu. TESKİ ekiplerini defalarca aramamıza rağmen geleceğiz diyerek bizleri oyaladılar ve gelmediler. Artık bu rezilliğe bir son verilmesini istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Diğer yandan vatandaşlar TESKİ ekiplerinin ellerinde iş olduğunu ve işleri bitirdikten sonra geleceğiz demelerine rağmen kandırıldıklarını ifade ettiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10