Özcan Sokak'ta çalışmalar hızlandı

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün kısa bir süre önce Özcan sokak ve çevresinde başlattığı çalışmalar hızla devam ediyor.

Çerkezköy 4.12.2016 18:04:00 0
Özcan Sokak

“AYDINLATMA DİREKLERİ DİKİLİYOR”

 

Özcan Sokak’ta başlatılan çevre düzenlenmesi,kaldırım, yol, ve ışıklandırma ve gezi alanları  çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirten yetkililer, “Özcan Sokakta çalışmalarımız son aşamaya geldi. Şu anda bu bölgede yapılan çalışmaların yüzde doksanlık bölümünü bitirdik. Özcan sokak , İşcan Sokak, Cambazlar Sokak’ta ışıklandırma direklerinin montajlarına başlandı. Işıklandırma direklerinin dikim montajı tamamlandıktan sonra da kalan yüzde onluk bir çalışma da tamamlanarak Özcan Sokak ve çevresi halkımızın kullanımına hizmete sunulacak.Bu çalışmaların hava koşulları iyi gitmesi halinde en fazla 15 günlük bir çalışma ile tamamlanacak. Ancak ufak tefek yapılması gereken işler çıkarsa en geç ay sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmiş olacak” diye konuştu.

 

VATANDAŞ DA MEMNUN

 

Özcan Sokak ve çevresinde sürdürülen yeni çalışmalar bölgede yaşayan vatandaşlar memnunlukla karşıladıklarını belirttiler. Vatandaşlar belediyenin sosyal belediyecilik anlamında halka yeni ve iyi bir yaşam alanı sunmasının ayni zamanda sanayi kenti olan Çerkezköy’e bu ve bu gibi yerlerin ivme kazandıracağını söylediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10