Demokrasi gazilerinden Kubilay'a ziyaret

15 Temmuz alçak darbe girişimi gecesi canları pahasına mücadele ederek gazi olan ve o hain geceyi yaşananları vatandaşlara ve gençlere anlatmak için Çerkezköy'e gelen Safiye Bayat, Üzeyir Civan ve Musa İlh

Çerkezköy 7.12.2016 20:51:00 0
Demokrasi gazilerinden Kubilay

“ONUR DUYDUM”

 

Nazik ziyaretlerinden ötürü gazilere teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi gazilerini Çerkezköy’de ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi. Kubilay “ Türk Silahlı Kuvvetlerimiz içine sızan FETÖ terör örgütü üyesi asker üniforması giymiş bir grup hainin milli iradeyi gasp etmeye ve ülkemizi teslim almaya teşebbüs ettikleri 15 Temmuz gecesi sizler canlarınızı hiçe sayarak demokrasi ve hukuk devletimizi savunmak için büyük bir kahramanlık destanı yazdınız. Alçak darbe girişimi 241 aziz Şehidimizin mübarek kanları ve 2 bin 194 kahraman gazimizin fedakârlığı sayesinde engellendi” dedi.

 

“EN ASLİ GÖREVİMİZDİR”

 

Kubilay “ İlçemizde hain darbe girişiminin olduğu akşamdan itibaren Çerkezköy olarak vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, milli iradeye, Cumhurbaşkanımıza ve demokrasiye sahip çıktık.  Bundan sonra bizlere düşen sizlerin bu kahramanlıklarınızı ve yapmış olduğunuz bu şanlı direnişi, bir ibret vesikası olarak bizden sonraki nesillere aktarmak ve anlatmaktır. 15 Temmuz şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak da bizim en asli görevimizdir” diye konuştu.

 

“MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM”

 

Son olarak alçak darbe teşebbüsünde bulunan vatan haini, teröristleri lanetleyen Kubilay “ Kahramanlıklarını hayatları ile ödeyerek şehit olan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarken, tüm Kahraman gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10