Şampiyon Genç'i tam altın ile ödüllendirdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kaymakamlık makamında düzenlenen törenle İştime Engelli Karate Şampiyonu Oğuzhan Genç'i tam altın ile ödüllendirdi. Ödül törenine Çerkezköy KaymakamÄ

9.12.2016 19:16:00 0
Şampiyon Genç

TEBRİK ETTİ

 

Karate şampiyonu Oğuzhan Genç’i her defasında makamında ağırlamaktan büyük gurur duyduğunu kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay”  Sporcumuz Oğuzhan Genç 18-20 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen ve Karate Federasyonu ile İstanbul GSİM İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa tertiplenen, 30 ülkenin katıldığı Uluslararası Marmara Karate Kupası karşılaşmalarında Ferdi Kata’da birinci olmuştur. Aynı zamanda Takım Kata’ da üçüncü olan 1974 doğumlu İşitme engelli sporcumuzu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Çerkezköy’ü en iyi temsil ettiği için kendisi ile gurur duyuyoruz. Kendisinden güzel haberler duymaya devam edeceğimizi umuyorum.” dedi.

 

“MOTİVASYON OLUYOR”

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın ilçeden ayrılacak olmasından dolayı çok üzüntü duyduğunu kaydeden başarılı sporcu Oğuzhan Genç “ Kaymakamımız her zaman spora ve sporculara çok büyük destek verdi. Bizleri makamında ağırlayarak onure etmesi ve ödüllendirmesi bizim için önemli motivasyon oluyor. Gideceği İlçedeki sporcuların çok şanslı olduklarını inanıyorum. Kendisini asla unutmayacağız. Bizlere sağladıkları desteklerden dolayı İlçemiz Sporcuları adına teşekkürlerimi sunuyor, yeni görevlerinin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10