Veliler Tanışma Çayı'nda buluştu

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Tanışma ve Dayanışma Çayı'na veliler bu yıl da yoğun ilgi gösterdi.

Çerkezköy 11.12.2016 19:39:00 0
Veliler Tanışma Çayı

OKULUMUZUN İHTİYAÇLARININ KARŞILANMASINA KATKI SAĞLIYORUZ

 

2016-2017 eğitim öğretim yılı kapsamında düzenlenen Atatürk İlkokulu Tanışma ve Dayanışma Çayı Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleştirldi. Program, Okul Müdürü Yakup Dönmez’in açılış konuşması ile başladı. Programda daha sonra konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Ebru Karaman, geleneksel olarak düzenlşenen tanışma ve dayanışma çayına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti. Amaçların velilerin tanışıp kaynaşmasına ortam hazırlamak olduğunu belirten Karaman, “Bu etkinlikten elde edilecek gelir ile okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

SÜRPRİZ ÇEKİLİŞLER YAPILDI

 

Konuşmaların ardından etkinliğe katılan veliler, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Daha sonra yemek ikramında bulunulmasının ardından çekiliş yapıldı. Yaplan çekilişte velilere birbirinden güzel hediyeler çıktı. Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği yönetimi tarafından organize edilen Tanışma ve Dayanışma Çayı etkinliği, canlı müzik eşliğinde oyunlar oynanması ile sona erdi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10