Ayaz: Sudenaz geleceğin şampiyonu

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün gelecek vaat eden sporcularından Sudenaz Kaya olduğunu belirten Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Sudenaz gibi bir çok yetenekli sporcunun kulÃ

12.12.2016 18:59:00 0
Ayaz: Sudenaz geleceğin şampiyonu

SUDENAZ  GELECEĞİZ SPORCULARINDAN BİRİ

 

Antrenör Vural Ayaz , “Kulübümüz sporcularından olan tepe Ortaokulu 5. Sınıf’ının başarılı  öğrencilerinden olan 13 yaşındaki  Sunedanz Kaya taekwzndo sporcunda gelecek vaat eden sporcularımızdan bir tanesi, özverili çalışması ve azmi ile katıldığı turnuva ve şampiyonlarda geleceğin sporcularımızdan biri olacağını göstermektedir. Bu sporcumuzun daha iyi yerlere gelmesi için bizlerde üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.”dedi.

 

ÇOK DAHA BAŞARILARA İMZA ATACAK YETENEKLİ BİR SPORCU

 

Vural Ayaz konuşmasının devamında, “Sudenaz kaya adlı genç sporcumuz geçtiğimiz aylarda Tekirdağ’da yapılan Taekwando turnuvasında 30 kiloda Tekirdağ İl birincisi oldu. Bu turnuvada ortaya koyduğu prformansı ve oyun disiplini ve yeteneği ile taekwando severleri kendine hayran bıraktı. Sudenaz  antrenmanlarda da çok disiplinli ve özverili bir çalışma sergileyen sporcumuz. Sudenaz Kaya’nın kısa bir süre içinde çok daha iyi yerlere geleceğinden umutluyuz. Çünkü kendisi  çok yetenekli  ve başarılı  sporcu olması nedeniyle gelecek vaat eden sporcularımızdan biridir.” İfadelerini kullandı.

 

KİCK BOSK’TA DA BAŞARILI

 

Ayaz, Sudenaz’ın Kick Boks sporunda da başarılı sporcular arasında yer aldığını belirterek, “Sudenaz Kaya taekwando sporunun yanı sıra ayni zamanda Kick Boks sporunda  da başarılı olan bir sporcumuzdur. Bu nedenle Sudenaz Kaya Kick Boks’da da iddialı sporcularımız arasında yer almaktadır. Sudenaz Kick Bosk turnuva ve şampiyonalarında da iyi yerlere gelecektir. Her iki spor dalında da başarılı  olacağına inandığım bu sporcumuz yakın gelecekte Türkiye şampiyonlukları, Avrupa şampiyonlukları ve Dünya şampiyonlukları kazanacaktır. İlçemizde böyle başarılı sporcuların yetişmesinde bizlerde katkı ve desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şampiyon Spor Kulübü olarak Türkiye şampiyonluğu sporcularımıza  bundan böyle   Avrupa ve dünya şampiyonu sporcularımızın da ilçemizden çıkmasını sağlamaktır. Bu  nedenle  ilçemizin adını sanayinin yanı sıra spor dalında da daha geniş kitlelere duyurmaktır.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10