2 haftadır yapılmasını bekliyorlar

Atatürk caddesi üzerinde bulunan bir kaldırım üzerindeki su patlağına müdahale edilmesinin ardından çukurun toprakla kapatılarak başka herhangi bir bordür çalışması yapılmamasına çevre esnafı

Çerkezköy 12.12.2016 19:28:00 0
2 haftadır yapılmasını bekliyorlar

KÖTÜ GÖRÜNTÜ İSYAN ETTİRİYOR

 

Atatürk caddesi esnafı su patlağına müdahale edilmesinin ardından gerekli üst yapı çalışmalarının yapılmamasına isyan ederek yaşanan kötü görüntüye tepki göstermeye başladılar. Cadde esnafı Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık iki hafta önce gelen ihbar üzerine kaldırım üzerinde gerekli çalışmaların yapıldığını ifade ettiler.

 

DURUMA TEPKİ GÖSTERİYORLAR

 

Çalışmaların tamamlanmasının ardından açılan çukurun sadece toprakla kapatıldığını ifade eden esnaflar, “Çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler kazdıkları alanı sadece toprakla kapatıp gittiler. Kaç kere TESKİ’yi aramamıza rağmen net bir cevap veren olmadı. Yağmur yağdığında alan çamur deryasına dönerken, güzel havalarda da toz topraktan geçilmiyor. Yetkililerin artık bu duruma gerekli hassasiyeti göstermesini ve gerekli bordür çalışmalarının yapılarak kaldırımın eski haline dönmesini istiyoruz.” serzenişinde bulundular.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10