Küçük kız soba kurbanı

İstasyon Mahallesi Ergin sokak numara 14 adresinde meydana gelen olayda 5 kişilik aile sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenirken, 6 yaşında ki F.N.P ise kaldırıldığı Özel İrmet Hastanesi'nde hayatÄ

Çerkezköy 14.12.2016 09:36:00 0
Küçük kız soba kurbanı

Sabaha karşı meydana gelen olayda sobadan sızan karbonmonoksit sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Olay iddiaya göre şu şekilde gelişti; İstasyon Mahallesi Ergin sokak numara 14 adresinde ikamet eden 5 kişilik aile sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Gece işe giden baba Mehmet P., sabah komşuları tarafından aranarak çocuğunun okula gitmediği ve evi aramalarına rağmen kimsenin cevap vermediği ifade edildi.

 

VAKİT KAYBETMEDEN SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİ

 

Durumdan şüphelenen baba apar topar işten çıkarak eve geldi. Kapıyı açtığı esnada içerisinin dumanaltı olduğunu gören Mehmet P., apar topar camları açarak durumu 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Sobadan çıkan dumandan etkilenen aile bireylerinden 34 yaşındaki anne Tülay P., 14 yaşındaki Duygu P., 12 yaşındaki Ferhat F. P. ve henüz 7 aylık olan Murat B. P. haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

6 YAŞINDA Kİ KIZ KURTARILAMADI

 

Durumu ağır olan 6 yaşındaki Fadime N.P. ise ambulansla Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırıldı. Anne ve 7 aylık bebeği de Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından Özel İrmet Hastanesi’ne sevk edildi. 14 yaşındaki Duygu P. ile 12 yaşındaki kardeşi Ferhat F. P. ise yoğun bakıma alındı. 6 yaşındaki Fadime N.P. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA - Foto / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10