Ortak akla her zamankinden çok ihtiyacımız var

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, TBMM Genel Kurulunda, Ekonomi Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2017 yılı b?

Tekirdağ 14.12.2016 20:44:00 0
Ortak akla her zamankinden çok ihtiyacımız var

CHP HÜKÜMETE HER ZAMAN AÇIK ÇEK VERDİ

 

Konuşmasına İstanbul'da yaşanan terör saldırısına değinerek başlayan Öztrak, CHP olarak terörle mücadele konusunda hükümete her türlü desteği vereceklerinin vurgusunu yaptı. CHP'nin insana değer veren siyaset anlayışıyla terör karşısında ‘’amasız’’, ‘’fakatsız’’ kararlı bir duruş sergilediğine dikkat çeken Öztrak,‘’Bu ve buna benzer konularda hep ülke çıkarını, partimizin çıkarının önüne koyduk. CHP, terör ve terör örgütleriyle mücadelede hükümete her zaman açık çek verdi. Hükümet, bu meseleyi tek başına götüremeyeceğini artık görmelidir. Ortak aklın bulunacağı yer de bu Gazi Meclistir. Bugün ortak akla her zamankinden çok ihtiyacımız var. Türkiye'yi başarısız devletler bataklığına sürüklemek isteyen terör karşısında ülkenin yeni yönetim zafiyetlerine artık tahammülü kalmamıştır.’’ diye konuştu.

 

HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKALARI İFLAS ETTİ

 

Öztrak konuşmasının devamında hükümetin ekonomi politikalarının iflas ettiğini, ancak iktidarın sorumluluk almak yerine yükü vatandaşın sırtına yüklediğini savundu. OHAL'in bir an önce kaldırılması gerektiğini söyleyen Öztrak, TBMM'nin ortak akıl ve mutabakatla yasalar çıkararak, ülkenin karşı karşıya kaldığı vahim sorunları geniş bir uzlaşma içinde ve hukuk çerçevesinde aşması gerektiğini belirtti.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10