Tek yürek oldular

Her kulüpten çok sayıda taraftar, Kapalı Otopark üzerinde bir araya gelerek Vodafone Arena'nın yanında meydana gelen bombalı saldırıya tepki gösterdiler. Şehitliğe kadar sloganlar eşliğinde yürüyen taraft

Çerkezköy 15.12.2016 19:00:00 0
Tek yürek oldular

TERÖRE LANET OKUDULAR

 

Çevik Kuvvet ekiplerine yönelik düzenlenen bombalı saldırıya tepkiler sürerken, farklı renklere gönül veren çok sayıda taraftar önceki akşam Kapalı Otopark üzerinde bir araya geldi. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursasporlular başta olmak üzere tüm takımların taraftarları tek yürek olarak teröre lanet okudu.

 

ŞEHİTLİKTE İSTİKLAL MARŞI’NI OKUDULAR

 

Kapalı Otopark üzerinde toplanıp Çerkezköy Belediyesi önüne gelen taraftar grupları burada açtıkları pankartla birlik beraberlik mesajı verdiler. Her takımdan çok sayıda taraftar gönül verdiği takımın atkılarıyla hep birlikte Çerkezköy Şehitlik anıtına doğru sloganlar eşliğinde yürüdü. Farklı renklere gönül veren taraftarlar omuz omuza Şehitlik anıtı önünde İstiklal Marşı okudular.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

 

Taraftar grubu okunan İstiklal Marşı’nın ardından ilk olarak Gazi Polis Merkezi’ne giderek burada görevli polis memuruna çiçek takdim ederek hem şehitlere rahmet dilediler hem de sonuna kadar emniyet güçlerinin arkalarında olduklarını ifade ettiler. Grup son olarak İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçerek burada da nöbetçi personele çiçek takdim ederek dağıldılar. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10