"Çerkezköy'ü en iyi şekilde temsil edeceğiz"

21-27 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası'nda Tekirdağ'ı temsil edecek Çerkezköylü satranççılar Çerkezköy Belediye Başkanı

Çerkezköy 16.12.2016 18:54:00 0

“HEDEF MİLLİ TAKIMA SEÇİLMEK”

 

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Tekirdağ 12 Yaş kızlar İl Birincisi Efsun Yakut, 8 Yaş Kızlar Tekirdağ İl Birincisi Ece Naz Sönmez, 8 Yaş Erkekler Tekirdağ İl Birincisi Ömer Bartu Yaşın, 12 Yaş Tekirdağ Erkekler İl İkincisi Berk Altay, 9 Yaş Erkekler İl İkincisi Halil İbrahim Duran, 7 Yaş Kızlar Tekirdağ İl İkincisi Öykü Akkaya, 8 Yaş Kızlar Tekirdağ Üçüncüsü Ada Çetin ve 8 Yaş Erkekler Tekirdağ İl Üçüncüsü Yağız Efe Deniz, hedeflerinin 21-27 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda derece yaparak, milli takıma seçilmek olduğunu ifade ettiler.

 

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

 

Tekirdağ Küçükler Satranç Şampiyonası’nın 26-27 Kasım ve 10-11 Aralık tarihlerinde Marmara Ereğlisi’nde yapıldığını ve Çerkezköy’den 8 başarılı satranççının ilk üçe girdiğini belirten Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, “Şimdi Antalya’daki Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyoruz. İnşallah orada da iyi dereceler alarak, Çerkezköyümüzü ve Tekirdağımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. Çerkezköy’de satranca verdiği desteklerden dolayı Başkan  Vahap Akay’a teşekkür eden Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, “Sizin destekleriniz ile satranç sporu Çerkezköy’de daha iyi yerlere gelecektir. Ben buna inanıyorum. Antalya’daki şampiyonadan sporcularımız iyi dereceler ile dönerek, hepimizi gururlandıracaktır” ifadelerini kullandı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tekirdağ’daki şampiyonada derece yapan küçük satranç ustalarını kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay ise, “Her zaman küçük sporcularımızın yanındayız, onları destekliyoruz. Ben satranç ustalarının Antalya’dan en iyi dereceler ile döneceklerine inanıyorum. Antalya’daki şampiyonada derece yapan sporcularımıza Çerkezköy Belediyesi olarak ödül vereceğiz. Şampiyonada tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretin ardından başarılı satranç ustalarına Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından hediyeleri verildi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10