Verilen müjdeler nerede?

CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanlığı'nın dün saat 13.00'da ev sahipliğini yaptığı birliktelik ve dayanışma toplantısına çevre ilçelerin kadın kolları ve yönetimleri de katıldı. Toplan

Kapaklı 18.12.2016 22:01:00 0
Verilen müjdeler nerede?

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

 

CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı toplantıya CHP Tekirdağ Milletvekili PM Üyesi Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı, Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Meliha Bora, Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Süleymanpaşa Kadın Koları Başkanı Şengül Sülçol, Şarköy Kadın Kolları Başkanı Ayten Toga Büyük, Saray Kadın Kolları Fatma Aslan ve parti mensubu kadın üyeler katıldı.

 

YILMAYACAĞIZ

 

Birliktelik ve dayanışma toplantısının gündeminde; ülkenin son durumu, Tekirdağ ve ilçelerinde örgütsel hareketlilik ve yatırımlar yer aldı. CHP Kadın Kolları Başkanı Meliha Bora yaptığı konuşmasında, ‘’Uzun senelerdir memleketimizin kanını emen, canlı bombalarla, terör eylemleriyle, çatışmalarla birlik ve beraberliğimizi bozmaya yeltenen örgütler iyi bilmelidirler ki yılmayacağız. Bu aşamada biz kadınların akıl ve duygularına ihtiyaç vardır. Kadınların baskı altına alındığı, eğitim hakkının gasp edildiği, erken yaşta evlendirildiği bir Türkiye'ye asla izin vermeyeceğiz. Kız çocuklarımızın iyi eğitim almasını sağlayarak, eşit bireyler olarak yetiştirmeliyiz. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta ve Kayseri'de şehit düşen asker ve polisimize Allah'tan rahmet; yaralılara acil şifalar dilerim." dedi.

 

BAŞARAMADIYSANIZ BIRAKIN GİDİN

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı konuşmasında yerel bazda çalışmaların yolunda gittiği takdirde Ak Parti'nin 2019 seçimlerinde 12'de 0 yapacağına işaret ederek, başta kadın kolları olmak üzere daha fazla çaba göstermeleri gerektiğini kaydetti. 31 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirten Mandalı, 3 dönemlik başkanlığının arkasındaki başarının ilçe yönetimine ait olduğunu ifade etti. Ak Parti ve MHP'lileri kendi saflarına kattıkları takdirde daha başarılı olabileceklerini ve 2019 seçimlerini açık ara oy farkıyla kazanabileceklerini dile getiren Mandalı, son olarak yaşanan terör olaylarına değindi ve yaşanan menfur terör saldırılarında hayatını kaybeden asker ve polislere Allah'ta rahmet diledi. Ak Parti hükümetinin başarısız olduğunu kaydeden Mandalı, "14 yıldır başaramadıysanız bırakın gidin. Nasıl ki Tekirdağ'da 12'de 12 yaptıysak ülkenin iktidarına da talibiz." diye konuştu.

 

CHP YİNE ONLARA 12'DE 0'I YAŞATACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Albayrak da davetli olduğu birlik ve beraberlik toplantısında yaptığı konuşmada, Ak Partili Milletvekillerinin ve Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel'in ilçe ve yerel bazda eleştiriler yönelttiğini ve bu eleştirilerin tutarsız olduğunu dile getirdi. 91 yıllık belediye geçmişi olan Tekirdağ'ın yakın bir zamanda Büyükşehir olması sebebiyle birçok eksiği olduğunu ancak yüksek meblağlı yatırımlar yapıldığını kaydetti. Daha önce İl Başkanlığı yaptığını ifade eden Albayrak, Ak Parti'nin bir önceki seçimde stratejilerinin yerel bazda eleştiriye dayandığını ve CHP'nin yüzde 45,9 ile seçimden galip çıktığını hatırlatarak, ‘’İl Başkanları ve Ak Partili milletvekilleri hiç şaşırmasınlar 2019'da yapılacak seçimlerde CHP yine onlara 12'de 0'ı yaşatacak." dedi. Karaağaç'ın alt yapısının tamamlanmasıyla kötü kokudan kurtulduğunu dile getirerek; Kılıçdaroğlu'nun temelini atacağı Kültür Sarayı için 30 milyon TL'lik bir bütçe ayrıldığını ifade etti. Son olarak Ak Partili Milletvekillerini eleştiren Albayrak, " Soruyorum. Aylardır 3 tane milletvekili ile Tekirdağ'a ve Kapaklı'ya ne kazandırmışlardır?" dedi.

 

TARİH AK PARTİ'Yİ LANETLEYECEK

 

AK Partili Milletvekillerine ve 14 yıldır iktidarda olan Ak Parti hükümetine bir eleştiri de Yüceer'den geldi.  "Tekirdağ her zaman için 7/24 çalışan bir il olmasına rağmen hiçbir zaman emeğinin karşılığını alamamıştır.’’ diyerek, Büyükşehir yasasının eksikliklerini daha önce dile getirmelerine rağmen değişen bir şey olmadığını ifade eden Yüceer, ödenek kısıntısı yaşanmasına rağmen yatırım bazında olumlu işler yapıldığını belitti. Yüceer,  Ak Parti Milletvekillerinin vatandaşlara hitaben ''Müjdemiz var'' şeklinde söylemlerde bulunmalarına rağmen Tekirdağ'a herhangi bir katkıda bulunmadıklarına dikkat çekerek, Hayrabolu yolu ve Saray yolu, devlet hastanesi gibi yatırımların söz konusu olduğunda vatandaşın önüne müjdelerle çıktıklarını dile getirerek, " Verilen müjdeler nerede?" diye sordu. Ak Parti hükümetinin dış politikasının başarısız olduğunu kaydeden Yüceer, ‘’Ortadoğu'nun hamisi olacağız diye girdikleri bataklığa bizi de çekiyorlar. Şimdi de çıkmışlar, Türk tipi başkanlık nutukları atıyorlar, hadi ordan. Tarih Ak Parti'yi lanetleyecek ve tozlu raflara kaldıracaktır. Bizler egemenliği saraydan alıp millete vermek için ne bedeller ödedik; şimdi çıkmışlar egemenliği saraya vermekten bahsediyorlar. İstikrarın adı yok. 15 Temmuz'da yapılmak istenen darbeyi Ak Parti sivillere çevirerek diktatörlük getirmek istiyor. Bedel ödeyerek aldığımız egemenliği ne olduğu bilinmez bir sisteme teslim edemeyiz.’’dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10