Ak Partili heyetten kurum ziyaretleri

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay,meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Nüfus M

Çerkezköy 19.12.2016 20:49:00 0
Ak Partili heyetten kurum ziyaretleri

TAPU MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Dün ilk olarak İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde sıra bekleyen vatandaşlarla sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan daha sonra ise İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz’u ziyaret etti. İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında Yavuz’dan bilgi alan Ak Partili heyet ardından İlçe Tapu Müdürlüğü’ne yeni atanan Kadri Kocakaya’yı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan “ Partili arkadaşlarımız ile birlikte bugün kurumları ziyaret ediyoruz. Çerkezköy’de göreve yeni başlayan İlçe Tapu Müdürümüz Kadri Kocakaya’ya yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum.” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kurumlardaki personel sıkıntısı ve yapılan çalışmaların değerlendirildiği ziyaretlerde AK Partili heyet daha sonra Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’i ziyaret etti.  İktidar partisinin temsilcileri olarak Çerkezköy’e hizmet vermek adına ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan “ Kurumunuzun başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şahsınızı ve şahsınızda tüm personelinizi bu başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Vergi devletin olmazsa olmazıdır. Zaman ayırarak bizleri kabul ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10