Törenle karşılandı

Yalova Vali Yardımcılığı'ndan 1 Aralık'ta Resmi Gazete' de yayımlanan, İçişleri Bakanlığına ait Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı'na

Çerkezköy 20.12.2016 19:29:00 0
Törenle karşılandı

TEK TEK TOKALAŞTI

 

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen karşılama törenine İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Göksel Söylemez ve Daire Amirleri katıldı. Kaymakam Abban, karşılama töreninde bulunan tüm kurum amirleriyle tek tek tokalaşarak makamına geçti.

 

1 ARALIK’TA ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NA ATANDI

 

Denizli, 1956 doğumlu olan Çerkezköy’ün yeni kaymakamı Atilla Selami Abban; ilk, orta ve lise öğrenimini Denizli'de tamamladıktan sonra 1980 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdi. Denizli Maiyet memuru olarak mesleğe başlayan Abban sırasıyla, Çorum-Mecitözü, Erzurum-Tortum Kaymakamlıkları, Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Muğla-Datça Kaymakamlığı, Muğla Vali Yardımcılığı, İzmir-Çiğli Kaymakamlığı, Yozgat Vali Yardımcılığı, Yalova Vali Yardımcılığı görevlerinden sonra 1 Aralık’ta Resmi Gazete' de yayımlanan, İçişleri Bakanlığına ait Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı’na atandı.

 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10