İrmet yeni doktorlarını tanıttı

Özel İrmet Hastanesi hasta kabule başlayan yeni doktorlarını kamuoyuna tanıttı. Kadın Doğum Op. Dr. Sezer Arda'nın kapalı teknikle ameliyat ettiği 47 yaşındaki Nuray Dönmez ise sağlığına kavuşar

Çerkezköy 22.12.2016 19:20:00 0
İrmet yeni doktorlarını tanıttı

4DİYETİSYEN BURCU YILDIZ İRMET'TE

 

Özel İrmet Hastanesi'nde göreve başlayan 3 doktor dün kamuoyuna tanıtıldı. 2014 yılında Haliç Üniversite'sinden mezun olan Burcu Yıldız daha önce Fatih Üniversitesi, Gazi Osman Paşa Hastanesi ve Çorlu İrmet Hastane'sinde görev aldı.

KAPALI YÖNTEMLE 4. AMELİYAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Kadın Doğum Op. Dr. Sezer Arda, Çerkezköy'de kapalı yöntemle rahim alma operasyonunun gerçekleştirilmesini sağladı. Noporoskopi ile ameliyat olanların 1 gün içerisinde taburcu edilebildiğini söyleyen Op. Dr. Sezer Arda, "Halk arasında kameralı sistem diye bilinen Noporoskopi ile hastaların diğer açık sistem ameliyata göre yaşam standardı üst seviyede tutuluyor. Daha önce Çerkezköy'de gerçekleştirilmeyen bu ameliyatın dördüncüsünü burada gerçekleştirdik. Son hastamız 47 yaşındaki Nuray Dönmez gayet iyi durumda, kısa bir süre içersinde taburcu edeceğiz." dedi.

 

İHTİSASINI 2008'DE YAPTI

 

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Yard. Doç. Dr. Feyzullah Akyüz de Özel İrmet Hastanesi'nde hasta kabule başladı. Erciyes Üniversitesi'nden 1998 yılında mezun olan Akyüz, 2008 yılında Düzce Üniversitesi'nde ihtisasını yaptı. Akyüz daha önce; Afyon Kocatepe Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Karabük Devlet Hastanesi  ve Silivri Medical Park'ta çalıştı.

 

ERDAL OLCAY EREN HASTA KABULE BAŞLADI

 

Norolog Uz. Dr. Erdal Olcay Ercan da Özel İrmet Hastanesi'nde göreve başlayan bir diğer doktor oldu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi'nden mezun olan Ercan, 1998 yılında Ok Meydanı Hastanesi'nde ihtisasını tamamladı. Nörolog Uzm. Dr. Ercan daha önce; Çerkezköy SSK Hastanesi, Özel Çerkezköy Hastanesi, Reyap, Şifa ve Çorlu İrmet Hastanesi'nde görev yapmıştı.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10