Çerkezköy'e Gönül Verenler'den dayanışma yemeği

Çerkezköy'e Gönül verenler Derneği önceki akşam 20.00-23.00 saatleri arasında Hawthorn Suites By Wyndham'da dayanışma ve tanışma yemeği düzenledi.

Çerkezköy 22.12.2016 19:24:00 0
Çerkezköy

Gecede Çerkezköy Kent Konseyi Eski Başkanı Serkan Karagöz, derneğe gezi programlarında araçları ile katkı sağlayarak destek veren Çerkezköy  Servis Araç Sahipleri Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Başkan Yardımcısı  ve  aynı zamanda Erdem Turizm Sahibi Aytaç Erdem,Oktav Gıda Müdürü İnci Tarman, Genç FM sahiplerinden İldeniz Kayacan,Çerkezköy Doğanspor Kulübü Asbaşkanı Sabri Asbaş, Çerkezköy Kapalı Halk Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Terzi, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, sanayici Cengiz Memiş, Dr. İsmail Doğaroğlu ve eşi Dr. Funda Doğaroğlu hazır bulundu.

 

TABELA DERNEĞİ OLMADIĞIMIZI BELİRTMİŞTİK

 

Gecede konuşan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay,derneğin kuruluş amacının Çerkezköy’ün gelişimine katkı sağlamak olduğunu belirterek, “Öncelikle bu akşam derneğimizin dayanışma ve tanışma yemeğine katılım gösteren tüm dernek üyelerimize ve bu güne kadar derneğimizin yapmış olduğu faaliyetlerde yanımızda olarak bizlere destek ve katkı sağlayan kurum ve kuruluşlarımıza şahsım ve dernek yönetimimiz adına çok teşekkür ediyorum.Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımıza bundan böyle de hız kesmeden devam edeceğiz. Biz tabela derneği olmadığımızı ilçemizin sosyal yaşamına ve gelişimine katkı sağlayacağımızı belirtmiştik.’’ dedi

 

ÇOK DAHA FARKLI FAALİYETLERE İMZA ATACAĞIZ

 

Akay daha sonra dernek olarak bu güne kadar yapmış oldukları faaliyetleri açıklayarak, ‘’Ramazan ayında Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesinde 750 kişilik bir iftar yemeği verdik.2016-2017 yeni eğitim öğretim yılı başında ilçemiz okullarında eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi çocuklarımızın okul çantası ihtiyaçlarını karşıladık. Bir özel okulumuzun kalorifer tesisatını yeniledik. 200 başarılı öğrencimiz ile engelli kardeşlerimizi İstanbul’a Rahmi Koç Müzesi’ne götürdük.2017 yılında da oluşturduğumuz çalışma gruplarımızla sizlerle birlik ve beraberlik içinde çok daha farklı faaliyetlere imza atacağız. Bu tür geceleri belirli zamanlarda düzenleyerek birlik ve beraberliğimiz daha da pekiştirmek istiyoruz.”dedi.

 

KATKI SAĞLAYANLARA PLAKET VERİLDİ

 

Başkan Murat Akay’ın konuşmasının ardından Derneğe katkı ve destek veren Oktav Gıda Yöneticisi İnci Tarman’a, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ile Erdem Turizm Sahibi Aytaç Erdem’e ve Genç FM sahiplerinden İldeniz Kayacan’a Dernek Başkanı Murat Akay ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından plaket verildi. Gece, Plaket takdimi sonunda canlı müzik eşliğinde devam etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10