"Şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkacağız"

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş Pazar günü Mustafa Uğraş Stadyumunda kendi taraftarı önünde Ergenegücü Ulaşspor maçının şampiyonluktaki iddiaları için çok öne

23.12.2016 18:52:00 0

“ŞAMPİYONLUK İDDİAMIZI YÜZDE SEKSENE ÇIKARTMAK İSTİYORUZ”

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş gazetemize yaptığı özel açıklamada “Tekirdağ Birinci Amatör Lig B grubunda mücadele veren takımımız 25 Aralık Pazar günü Mustafa Uğraş Stadında konuk edeceğimiz 31 puanla grup ikincisi olan Ergenegücü Ulaşspor ile hayati bir maç yapacağız.  Sezon başında ortaya koyduğumuz şampiyonluk hedefimiz ile bu yana grubumuzda lider olarak sürdürdüğümüz mücadelemizi lig sonuna kadar sürerek hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ancak Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maç hem bizim için hem de grubumuzu en önemli hayati bir müsabakası olacak. Çerkezköy Doğanspor olarak her maçımızda olduğu gibi Pazar günü güçlü rakibimiz karşısında da hedefimiz mutlak üç puan almaktır” dedi.

 

HEDEF GALİBİYET

 

Karşılaşmanın zorlu geçeceğini kaydeden Asbaş “  Karşılaşmanın zor olacağını teknik heyetimiz ve biz yöneticiler futbolcularımıza anlattık. Bu müsabakanın bu güne kadar oynadıklarımızın en zorlusu olacağını ifade ettik. Lider olarak şu an bizim 34 puanımız rakibimizin ise 31 puanı var. Beraberlik halinde de ileriki maçlar bizim için riskli olabilir olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle sahaya mutlak galip gelmek için çıkarak mücadele edeceğiz. Üç puan aldığımızda hem en yakın takipçimiz olan Ergenegücü Ulaşspor ile puan farkını 6 puana çıkaracağız hem de şampiyonluktaki iddiamızı yüzde seksen olarak garantilemiş olacağız. Dolayısıyla Pazar günü Ergene Ulaşspor maçı bizim için hayati bir önem arz ediyor. Tüm maçlarımızda olduğu gibi Pazar günü tüm taraftarlarımızı takımlarını yalnız bırakmamalarını ne desteklemek için Mustafa Uğraş stadına bekliyoruz.Araçlarımız  Çelebi Öğrenci yurdu önünden saat 12.30’da hareket edecek.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10