Camcı: Ülkemizi teröre teslim etmeyeceğiz

Son günlerde yaşanan terör olaylarının ardından açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, "Nereden ve kimden gelirse gelsin bu alçak ve hain saldırılar birliğ

Çerkezköy 23.12.2016 19:13:00 0
Camcı: Ülkemizi teröre teslim etmeyeceğiz

FAYDA UMANLARI LANETLİYORUZ

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı yaptığı yazılı açıklama ile terörü lanetledi. Terörün insanlık suçu olduğunun altını çizen Camcı, “Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Örgütü olarak meydana gelen hain saldırılarla yurdumuzun her bölgesinde terör eylemlerini gerçekleştirenleri, bunlara destek verenleri, bundan fayda umanları lanetliyoruz. Saldırılar karşısında asla boyun eğmeyeceğiz. Bu terör saldırıları, ülkede bir korku iklimi yaratarak Türk halkının birlik ve beraberliğini bozmayı hedef almaktadır.” dedi.

 

ÜLKEMİZİ TERÖRE TESLİM ETMEYECFEĞİZ

 

Engin Camcı açıklamalarının devamında ise, “Bizi terörle yıldırmaya, bezdirmeye, halkımızın kardeşliğini bozmaya yönelik bu alçak saldırılar karşısında boyun eğmeyeceğiz. Hain saldırılara karşı  milletimizle birlikte tek yürek olacağız ve ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan karanlık güçlerin oyununu bozacağız. Türk halkının sağduyusunu hedef alan saldırılar karşısında ortak ve güçlü bir duruş sergileyeceğiz. Nereden ve kimden gelirse gelsin bu alçak ve hain saldırılar birliğimizi ve dayanışmamızı asla bozamayacaktır. Biz teröre alışmayacağız. Türkiye teröre teslim olmayacak ve bizler ülkemizi teröre teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

 

‘’Patlayan bombalar, terör saldırıları ve katliamlar ülkemizin kaderi olmamalıdır’’ diyerek açıklamasına devam eden İlçe Başkanı Camcı, ‘’Teröre teslim olmayacak,  teröre alışmayacak, insanı, yaşamı, barışı, toplumsal refah ve huzuru savunmaya devam edeceğiz. Halkımızın, sağduyusunu hedef alan bu saldırılara karşı ortak ve güçlü bir karşı duruş sergileyeceğine olan inancımız tamdır. Teröre karşı toplumumuzun tüm kesimlerinin gösterdiği direnç, duyarlılık ve ortak irade, terörle mücadelede Türkiye'nin en büyük varlığı olmaya devam edecektir. Terör saldırılarında şehit olan Mehmetçiklerimize, Polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.’’ dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10