Kışlık giysi dağıtımı devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, geçtiğimiz Ramazan ayı başında oluşturdukları CHP Butik adı altında ''İyiliğe Dönüştür'â€

Çerkezköy 23.12.2016 19:18:00 0
Kışlık giysi dağıtımı devam ediyor

BİN 200 İHTİYAÇ SAHİBİNİ GİYDİRDİK

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, yaptığı açıklamasında, dini bayramlar olmak üzere bu güne kadar bin 200 ihtiyaç sahibini giydirdiklerini belirterek, “CHP Çerkezköy Kadın Kolları olarak oluşturduğumuz CHP Butik adı altındaki ‘İyiliğe dönüştür’ projemiz kapsamımızda vatandaşlarımızın evlerinde kullanmadığı ve az kullandığı giysileri alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bu kampanyamıza partili partisiz tüm Çerkezköy halkımızın bizlere katkı ve destek vermesi bizleri daha da motive ediyor. Katkı ve destek veren halkımıza Kadın Kolları olarak çok teşekkür ediyoruz.”dedi.  

 

DAĞITIMIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Projelerinin kesintisiz devam ettiğini kaydeden Kadın Kolları Başkan Ebru Alaca, kış mevsimi dolayısıyla ihtiyaç sahiplerinin kışlık giysi ihtiyaçlarını karşılamaya başladıklarını belirterek, “Bu anlamlı projemiz kapsamında ihtiyaç sahiplerine yazın yazlık kışın da kışlık giysiler dağıtıyoruz. Ekim ayı başından itibaren başlattığımız kışlık giysi dağıtımımız da hızla devam ediyor. Kışlık giysi ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız çekinmeden CHP İlçe Teşkilatımıza gelerek buradaki CHP Butik’ten bedenlerine uygun giysileri alabilirler. ‘İyiliğe Dönüştür’ kampanyamız altındaki İlçe Teşkilatımızda faaliyet gösteren CHP Butik haftanın Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere üç gün açık. Butiğimizin açık olduğu günlerde ilçe kadın kollarımızdan bir ve iki arkadaşımız burada nöbetçi kalarak gelenlere yardımcı oluyor. Özellikle bir kez daha belirtmek istiyorum, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız kendi ihtiyaçları olan giysileri buradan hiçbir ücret ödemeden butiğimizin açık olduğu günlerde 11.00 ile 15.00 saatleri arası gelerek alabilirler.” diye konuştu.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Ebru Alaca, bu güne kadar olduğu gibi her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olacaklarını da belirterek, “CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları olarak bizler her zaman ihtiyaç sahiplerimizin yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Bu soğuk dondurucu kış günlerinde kışlık giysisi bulunmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı kışlık giysi sahibi olmalar için mahalle muhtarlarımızdan mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşları bizlere yönlendirmelerini istiyoruz.’’ açıklamasında bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10