Silahlı şüpheli polisi alarma geçirdi

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu çevresinde görülen yüzünü puşiyle gizlemiş eli silahlı şahıs paniğe neden oldu. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri okul çevresinde görülen şahs

Kapaklı 26.12.2016 11:43:00 0
Silahlı şüpheli polisi alarma geçirdi

İHBAR POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

 

Kapaklı’da meydana gelen olay paniğe neden oldu. Dün saat 11.30 sularında Organize Emlak Konutları’nda bulunan Sanayiciler İlkokulu çevresinde şüpheli hareketler sergileyen bir şahsı gören vatandaşlar vakit kaybetmeden 155 Polis imdat hattını aradılar. İddiaya göre yüzünü puşi ile gizleyen bir şahıs elinde silahla okul çevresinde gezdi.

 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞTILAR

 

Gelen ihbar emniyet güçlerini alarma geçirirken, olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekipleri okul çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olası bir tehlikeye karşı tam teçhizat donanan emniyet güçleri okul çevresi ve sokak aralarında şahsı bulmak için büyük çaba harcadı. Kamera görüntülerine ulaşan emniyet güçleri şahsın okul bölgesinden ayrılarak anayola doğru gittiğini tespit ettiler.

 

BİRAN ÖNCE YAKALANMASINI İSTEDİLER

 

Görüntülerde şahsın arkası dönük olduğu ifade edilirken, bir an önce yakalanması için gerekli çalışmaların başlatıldığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından mahalle sakinleri büyük bir korku yaşarken, şahsın bir an önce bulunmasını istediler. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10