Küçük satranççılar dolu dizgin

Silivri Maxi AVM ve TSF Silivri İlçe temsilciliği tarafından düzenlenen "Yeni yıla Merhaba "  satranç turnuvası 24-25 Aralık 2016 tarihlerinde Silivri Maxi AVM'de gerçekleştirildi. Minikler ve küçük

Çerkezköy 27.12.2016 21:21:00 0
Küçük satranççılar dolu dizgin

TURNUVADA TER DÖKTÜLER  

 

21-27 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına Çerkezköy ilçesinden katılacak satranç sporcuları, bu hafta sonu Silivri Maxi AVM'de  düzenlenen satranç turnuvasına katıldılar. Trakya bölgesinden 141 satranç sporcusunun katılımı ile düzenlenen turnuva, 12 yaş altı ve 9 yaş altı olmak üzere iki kategoride düzenlendi. İlçemiz satranç sporcularından Hüseyin Efe Gökçe, 12 yaş altı kategorisi şampiyonu olurken, aynı puana sahip Efsun Yakut averajla turnuvayı üçüncü tamamladı. Yine birinci ile aynı puanı paylaşan Berk Altay ise 12 yaş en başarılı erkek oyuncu ödülünü kazandı.

 

AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Satranç Federasyon Çerkezköy İlçe Temsilcisi Remzi Yakut yaptığı açıklamada “ 9 yaş altı kategorisinde mücadele eden milli satranççımız Ece Naz Sönmez, yaş dezavantajına rağmen turnuvayı ikincilikle tamamlarken, Ece Naz ile aynı puan ve averaja sahip Ömer Bartu Yaşın, 8 yaş erkekler en başarılı erkek oyuncu ödülünü kazandı. Turnuvanın hemen ardından düzenlenen ödül töreni ile sporcularımız madalyalarını ve diğer ödüllerini aldılar. Kendi oğlu da satranç sporcusu olan Çerkezköy Belediye Başkanı Sayın Vahap Akay’da Pazar günü turnuvayı ziyaret ederek, minik sporculara başarılar diledi ve onlarla fotoğraf çektirdi.  Başkanımıza satranç sporuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10