Milletvekili Doğan'dan kurum ziyaretleri

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kurumları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ 28.12.2016 20:49:00 0
Milletvekili Doğan

İL VE İLÇE YÖNETİMİ DE EŞLİK ETTİ

 

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan dünkü mesaisini Çerkezköy’de harcadı. Saat 10.00’da kurumları ziyaret eden Milletvekili Doğan’a, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Baloğlu, Yıldız Filiz, Ercan Çorbacı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Belediye Meclis üyesi Melek Şen ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Salih Azbay ile Göksel Bozdağ eşlik etti.

 

İLK OLARAK EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER

 

İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret eden Ak Parti heyeti buradaki kısa süreli sohbetin ardından kısa bir süre önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ziyarette Çerkezköy’ün derslik ihtiyacı gibi temel sorunlar ele alındı.

 

KURUMLARI GEZDİLER

 

Ak Parti heyeti daha sonra sırasıyla SGK Çerkezköy Şube Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Diş Hastanesi, Müftülük, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ve son olarak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10