Sakatlar Derneği Yılmaz Arat'ı ziyaret etti

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, dün saat 13.30'da S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz A

Çerkezköy 29.12.2016 21:15:00 0
Sakatlar Derneği Yılmaz Arat

GEÇİKMİŞ BİR ZİYARET OLDU

 

Geçen hafta kutlanan Dünya Kooperatifçilik Haftası’nda, Kooperatif Başkanı Arat’ı ziyaret edemediğini belirten Çetinkaya,’’Bugün gecikmiş olarak bu ziyaretimizi yapıyor ve sizlerin dünya kooperatifler gününüzü kutluyoruz.”dedi. Çetinkaya Yılmaz Arat’a bir buket de çiçek takdim etti.

 

DERNEĞİMİZ HAYIRSEVERLERİMİZİN KATKILARIYLA AYAKTA DURUYOR

 

Ziyarette konuşan Hayrettin Çetinkaya, “S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak her zaman derneğimizin ve bizlerin çalışmalarımızın yanımızda olmanızdan katkı ve destek vermenizden dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz. Derneğimiz, kurum ve kuruluşlarımızın, hayırseverlerimizin katkıları ve destekleriyle ayakta duruyor. Derneğimizin bu günlere gelmesinde katkı ve destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

 

SİZLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

 

Gecikmeli de olsa günlerini kutlamak için kendisini ziyarete gelen Çetinkaya’ya teşekkür eden S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ise ‘’Gerek şahsen gerek kooperatif olarak biz her zaman derneğinizin yanındayız ve sizlere desteğimiz sürecek. Engelli kardeşlerimizin daha iyi şartlarda yaşam sürmesi için ve sosyal yaşamda yer alması için biz gerekeni yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10