Yılın son kahvaltısı Yaşar Demir'den

Çerkezköy esnaflarından Yaşar Demir, 1911 Çerkezköysporlu futbolcuları kahvaltı programında ağırladı. Yılın son kahvaltısında bir araya gelen futbolcu ve teknik heyet kendilerine destek olan herkese teş

30.12.2016 22:01:00 0
Yılın son kahvaltısı Yaşar Demir

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

1911 Çerkezköyspor oyuncuları Ergene Belediyespor müsabakası öncesinde Yaşar Demir tarafından organize edilen kahvaltı programında bir araya geldi. Et-Beyi Izgara Restaurant’ta saat 10.30’da düzenlenen kahvaltı sonrasında konuşan Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Bizlere verilen değer ve güveni boşa çıkartmamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve Çerkezköy’de futbolu ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Yeni yılda inşallah futbolseverlere hediye olarak şampiyonluk kupasını takdim edeceğiz. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy esnaflarından Yaşar Demir ise yaptığı açıklamada, “Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyorum. Şehrimizin takımına elimizden geldiği kadarıyla lig sonuna kadar destek olmak isteriz. İnşallah bu sezonu şampiyon olarak tamamlarlar ve üst liglerde Çerkezköy’ü temsil ederler.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10