Kızılpınarlıların isyanı

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi sakinleri son dönemlerde yaşanan elektrik kesintilerinden dert yanarken, soğuyan havalarla birlikte evlerinde hem karanlıkta kaldıklarını hem de ısınamadıkları için duruma

Çerkezköy 30.12.2016 22:14:00 0
Kızılpınarlıların isyanı

ÇOCUKLARIMIZ SÜREKLİ HASTA OLUYOR

 

Kızılpınar Mahallesi sakinleri sürekli kesilen elektriklerden dolayı artık büyük sıkıntılar yaşamaya başladıklarını ifade ettiler. Son iki aydır sürekli kesilen ve herhangi bir bilgi vermeden yaşanan kesintilerden dolayı zor durumda kaldıklarını ifade eden mahalleli, “Genelde akşam saatlerinde elektriklerimiz kesiliyor ve bu kış kıyamette hem karanlıkta hem de soğukta beklemek zorunda kalıyoruz. Yaşanan bu olumsuzluklardan dolayı çocuklarımız sürekli hasta oluyor” serzenişinde bulundular.

 

ÇÖZÜM İSTİYORLAR

 

Yetkilileri göreve davet eden mahalle sakinleri, “Önceden elektrik kesintisi olacağı zaman bilgi verilirdi. Ama artık ne bilgi veriyorlar ne de aradığımız zaman doğru dürüst bir açıklama yapıyorlar. Artık bıktık usandık. Kış günü sürekli elektriklerin kesilmesinden dolayı evlerimizde montlarla oturuyoruz. Artık yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmalarını istiyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

 

BÜYÜK ZORLUK ÇEKİYORUZ

 

Diğer yandan kar ve yağmurdan dolayı yolların bozukluğundan da dert yanan mahalle sakinleri, “Cadde ve sokaklarda meydana gelen bozulma ve çamurlardan dolayı artık bıktık. Çocuklarımızı okula götürüp getirirken büyük zorluk çekiyoruz. Köstebek yuvasına dönen yollar yüzünden sürekli araçlarımızı sanayiye götürmekten usandık” açıklamasında bulundular. Vatandaşlar kadar minibüsçüler de yollardaki çukurlara isyan ederek kalıcı bir çözüm istediklerini ifade ettiler. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10