Yeni yıl pazarcılara uğurlu geldi

Yılbaşı arifesinde iş yapamayan pazar esnafı, yeni yılın ilk halk pazarında hava sıcaklığının bir dereceye yükselmesiyle birlikte vatandaşların pazara akın ederek alışveriş yapmasından son der

Çerkezköy 1.01.2016 21:06:00 0
Yeni yıl pazarcılara uğurlu geldi

YENİ YILIN İLK PAZARI BİZE UĞURLU GELDİ

 

Çerkezköy kapalı pazar yeri esnafı, yılbaşı öncesi kurulan perşembe pazarında havanın kar yağışlı ve çok soğuk olması dolayısıyla pazara alışveriş yapmak için gelenin olmadığını ve birçok esnafın da kötü hava koşulları nedeniyle tezgah açmadığını belirtmişti. Pazar esnafı, yeni yılın ilk pazarı olan pazar pazarında hava sıcaklığının da eksi beşten artı bire yükselmesiyle birlikte vatandaşların pazara akın ettiğini ve bu nedenle satışların iyi olduğu söyledi. Satışlardan memnun olduklarını ifade eden pazar esnafı, ‘’2017 yılının ilk pazarı olan pazar pazarı, vatandaşların ilgi göstermesiyle hareketlilik kazandı ve bizlere uğurlu geldi. İnşallah bundan böyle de ayni şekilde devam eder.”dediler.

 

BALIKÇILARDA DA HAREKETLİLİK YAŞANDI

 

Kapalı pazar yeri girişindeki balıkçılar çarşısındaki balıkçılar da yılbaşı öncesi kurulan perşembe pazarının havanın aşırı soğuk ve kar yağışlı olması nedeniyle sönük geçtiğini, havanın pazar günü biraz ısınmasıyla birlikte pazar esnafı gibi kendilerinin de satışlarının arttığını söylediler. Alışveriş için pazara gelen vatandaşlar ise soğuk ve yağışlı hava nedeniyle perşembe pazarına gelmediklerini;havanın biraz ısınmasıyla birlikte ihtiyaçlarını pazar pazarından karşıladıklarını belirttiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10