Erteleme maçları bugün oynanacak

Yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Tekirdağ Süper Amatör Ligde 11.hafta karşılaşmaları bugün oynanacak.

4.01.2017 20:31:00 0
Erteleme maçları bugün oynanacak

1911 ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE

 

Haftaya oynadığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet ve iki beraberlik alarak 23 puanla lider giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde on puanla dokuzuncu sırada yer alan Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Bugün Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Geçtiğimiz hafta kar yağışı nedeniyle ertelenen karşılaşmayı bugün oynayacağız. Dün yaptığımız son hazırlıkların ardından maç saatini bekliyoruz. Karşılaşmadan da üç puan ile ayrılıp zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

KAPAKLISPOR HEDEF ÜÇ PUAN

 

1911 Çerkezköyspor’u takibini sürdüren Kapaklıspor ise Perşembe günü oynadığı on karşılaşmada beş galibiyet ve beş yenilgi alan 15 puanlı Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Kapaklıspor oynadığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet ve iki beraberlik alarak 23 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kapaklı Sahası’nda oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Evimizde ligin zorlu ekiplerinden Muratlı Belediyespor’u konuk edeceğiz. Zirvede ki yerimizi kaybetmeme adına bu karşılaşmadan galibiyet hedefliyoruz” dedi.

 

SİTESPOR DEPLASMANDA

 

Geçtiğimiz hafta evinde önemli puan kaybı yaşayan Sitespor deplasmanda son haftalardaki kötü gidişatın ardından toparlanan 1461 Karadenizspor’a konuk olacak. Sitespor oynadığı dokuz karşılaşmada iki galibiyet, dört beraberlik ve üç yenilgi alırken, 10 puanla onuncu sırada yer alıyor. Ev sahibi ekip 1461 Karadenizspor ise altı galibiyet ve üç yenilgi ile 18 puanla beşinci sırada yer alıyor. Zorlu karşılaşma ise bugün saat 14.00’de 13 Kasım Sahası’nda oynanacak.

 

“PUAN YADA PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ”

 

Geçtiğimiz hafta evlerinde oynadıkları Marmara Ereğli Belediyespor karşısında iyi bir oyun sergilemelerine rağmen yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Rakibimize mağlup olarak taraftarımızı üzdük. Bu hafta ise erteleme karşılaşmasında deplasmanda 1461 Karadenizspor’a konuk olacağız.Rakibimiz son haftalarda kötü sonuçlar almasına rağmen iki haftada üst üste aldığı galibiyetlerle toparlandı. Bizde genç ve dinamik takımımız ile en iyi mücadelemizi ortaya koyup karşılaşmadan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

 

ÇORLU KÜLTÜRSPOR GALİBİYET İSTİYOR

 

Ligin son karşılaşmasında Saray Belediyespor deplasmanında aldığı mağlubiyet ile zirve yarışında ağır bir ayara alan Çorlu Kültürspor ise erteleme karşılaşmasında Hayrabolu Belediye Gençlikspor’u konuk edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de oynanacak. Çorlu Kültürspor ligde 20 puanla üçüncü sırada yer alırken, Hayrabolu Belediye Gençlikspor 6 puanda ve 13. sırada bulunuyor.

 

ALT SIRALARDA ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Geçtiğimiz hafta Sitespor’u deplasmanda mağlup ederek moral bulan Marmara Ereğli Belediyespor ise ligin dibinde yer alan Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek. Marmara Ereğli Belediyespor 16 puanla altıncı sırada yer alırken, Büyük Çınarlıspor ise üç puanla son sırada yer alıyor. Marmara Ereğli Sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Ligde sekiz puanla 11.sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor ise on puanla sekizinci sırada yer alan Şarköyspor’u konuk edecek. Çorlu Belediye Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak. Son haftaların çıkıştaki takımı Saray Belediyespor ise alt sıralardan kurtulmaya çalışan Aşağı Sevindikspor’ a konuk olacak. Saray Belediyespor 18 puanla dördüncü sırada yer alırken, Aşağısevindikspor ise sekiz puanla 12.sırada yer alıyor.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10