Kalpazan güzeli tutuklandı

Kapaklı'da yaklaşık bir ay önce çok sayıda işyerine sahte 200 TL veren 20 yaşındaki Kübra Keskin, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince suçüstü yakala

Çerkezköy 5.01.2017 13:23:00 0
Kalpazan güzeli tutuklandı

SAHTE 200 TL İLE ALIŞVERİŞ YAPMIŞ

 

İstanbul’dan Kapaklı’ya gelerek birçok iş yerinden sahte 200 TL’ler ile alışveriş yaptığı iddia edilen 20 yaşındaki Kübra Keskin, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda dün suçüstü yakalandı. Yaklaşık bir ay önce Kapaklı’da birçok işyerinden sahte para ile alışveriş yapan genç bayanın kimliğini kamera görüntülerinden tespit eden ekipler çalışmalarına hız verdi.

 

SON İŞİNDE YAKAYI ELE VERDİ

 

Kamera görüntülerinden yola çıkan Asayiş Büro Amirliği ekipleri Kübra Keskin’i dün saat 16.00’da bir börek dükkanında sahte para ile alışveriş yapmak isterken suçüstü yakalamayı başardı. Gözaltına alınan genç bayan karakola götürülürken, yapılan üst aramasında bir adet sahte 200 TL ele geçirildi. Piyasada 200’lük banknotlarla yaklaşık 2 bin TL ile alışveriş yapan genç bayan son işinde yakayı ele verdi.

 

SAHTE PARA DAĞITIMINI EK İŞ OLARAK YAPIYORMUŞ

 

İfadesinde suçlamaları kabul ettiği öğrenilen Kübra Keskin, İstanbul’dan kendisini arabayla getirdiklerini ve sahte paraları piyasaya sürdüğü ifade edildi. İstanbul’da tekstil atölyelerinde günü birlik çalıştığını belirten genç bayan, bu işi de ek iş olarak yaptığını ve karşılığında da 500 TL para kazandığını ifade ettiği öğrenildi.

 

ASAYİŞ EKİPLERİ BAŞARILI BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTI

 

Kübra Keskin alınan ifadesinin ardından bugün saat 13.30’da Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ki ifadesinin ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen kalpazan güzeli tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri başarılı bir çalışmaya imza atarken, Kübra Keskin’i Kapaklı’ya araçla getiren şahıs yada şahısların tespit edilmesi için çalışmalarına hız verdi. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10