İstifaya mı zorlandı?

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, önceki gün Tekirdağ'dan gelen İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal tarafından sürpriz bir şekilde görevden alındı. Teşkilat ol

Çerkezköy 6.01.2017 22:17:00 0
İstifaya mı zorlandı?

İSTİFA DİLEKÇESİNİ SUNDU

 

İki yıl önce AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kollarının 4.üncü Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Rüveyda Akbay ve yönetimi önceki gün İl yönetimi tarafından sürpriz bir şekilde görevden alındı. İl Başkanı Cüneyt Yüksel tarafından istifasının istendiği iddia edilen Akbay’ın istifa dilekçesini imzalayarak AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal’a sundu. 

 

İL GENELİNDE BİRİNCİ OLMUŞLARDI

 

Geçtiğimiz günlerde İl  genelinde yapılan araştırmada Çerkezköy İlçe Teşkilatının birinci olmasının lanse edilmesinin ardından, İlçe Kadın Kolları yönetiminin aradan bir gün geçtikten sonra çalışmalarının yeterli bulunmadığı gerekçesiyle görevden alınması ise akıllarda soru işareti bıraktı. Kulislerde dolaşan haberlerde Akbay’ın Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan ile yakın olmasından dolayı gerekçe gösterilmeden istifaya zorlandırıldığı iddiaları güçlendiriyor.

 

MELEK ŞEN’DEN İSİM BELİRLENMESİ Mİ İSTENDİ

 

Bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza atan Rüveyda Akbay ve yönetimin çalışmalarının kamuoyuna yansıttırılmaması üzerine kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı çalışma fotoğrafları da dikkatlerden kaçmadı. Kulislerde dolaşan başka bir haberde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin isteği üzerine Akbay’ın görevinden istifa ettirildiği ve Öğe’nin AK Partili Belediye Meclis üyesi Melek Şen’i telefonla arayarak isim belirlemesi için yetki verdiği de iddialar arasında yer alıyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN - Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10