İmzalar öğrenciler için atıldı

Namık Kemal Üniversitesi ile Türk Kızılayı arasında Namık Kemal Üniversitesi'nde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapılmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Tekirdağ 12.01.2017 19:08:00 0
İmzalar öğrenciler için atıldı

ÖĞRENCİLERİMİZİN MAĞDUR OLMASINI İSTEMİYORUZ

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ile Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu imza töreni Namık Kemal Üniversitesi rektörlüğünde gerçekleşti. Protokol, Namık Kemal Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ve Türk Kızılayı adına Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen tarafından imzalandı. Rektör Prof. Dr. Şimşek, yardımın mevsimi olmadığını, ancak soğuk kış koşullarının kendini iyice hissettirdiği şu günlerde ihtiyaç sahibi öğrenciler için gerçekleştirilen bu işbirliğinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Öğrencilerimizin soğuk havalarda daha fazla mağdur olmasını istemiyoruz.” dedi.

 

HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ

 

Tüm çabalarının öğrencilerin daha iyi ve eşit koşullarda öğrenim görmesi olduğunu belirten Prof. Dr. Osman Şimşek, ihtiyaç sahibi öğrenciler için gayretlerinin süreceğini de sözlerine ekledi. Türk Kızılayı adına protokolü imzalayan Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen ise ihtiyacı olan öğrencilere giyim yardımını ulaştıracak olmaktan memnuniyet duyduğunu ve işbirliğinin hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10