Serildi kazındı yeniden serilecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cengiz Topel Caddesinde yapılan asfalt, yoğun kar yağışı ve yağmurun ardından karla beraber adeta erimişti. ''Kı?

Çerkezköy 15.01.2017 19:53:00 0
Serildi kazındı yeniden serilecek

OLUMSUZLUĞU 3 OCAK TARİHİNDE OKURLARIMIZLA PAYLAŞTIK

 

Yaşanan kar yağışı ilçede hayatı olumsuz etkilerken, yaklaşık 2 ay önce Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cengiz Topel Caddesinde yapılan sıcak asfaltta bozulmalar başladı. 3 Ocak tarihinde yaptığımız ‘’Kış günü asfalt eridi’’ başlık haberimizde asfaltın belli bir kısmının pürüzsüzlüğünü kaybettiğini, belli noktalarda da oluşan çukurlarda su birikintileri oluştuğunu dile getirmiştik.

 

ASFALTI KAZIMAYA BAŞLADILAR

 

Ekim ayının sonlarında Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi kavşağından başlayan asfaltlama çalışmaları Tepe Emlak Konutları İstanbul istikameti kavşağına kadar olan yol üzerinde tek taraflı çalışma gerçekleştirilmişti. Yağan kar ve yağmurun ardından yoldaki bozulmalar daha da çok artarken, haberimize kulak veren yetkililer, cadde üzerinde çalışma başlatarak asfaltı komple kazımaya başladılar.

 

PRESTİJ CADDELERİNİN HALİ İÇLER ACISI

 

Tekirdağ’dan getirilen özel asfalt kazıma makinesi ile ekipler yolun belli bir kısmını kazırken, ortaya çıkan görüntü daha korkunç bir hal aldı. Tarlayı andıran yolda belirgin şekilde çukurlar oluşurken, araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte cadde üzerinde yeniden asfalt serimi yapılacağı ifade edildi. Öte yandan geçtiğimiz aylarda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Tekirdağ ve Saray’da prestij caddesinde yapılan asfaltlama çalışmaları bir ay gibi kısa bir sürede bozulmalara neden olurken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise büyük tepkilere maruz kalmıştı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10