Albayrak'tan ilçe ziyaretleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dünkü mesaisine sabah erken saatlerde Saray'dan başladı. Saray'daki incelemelerini ardından Çerkezköy'e gelen Albayrak, ilçe ziyaretlerini

Tekirdağ 16.01.2017 19:10:00 0
Albayrak

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Saray İlçesi Safaalan Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, çalışmalar ile ilgili vatandaşlarla sohbet etti.  Vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, incelemelerine İstanbul Caddesi ve Çerkezköy Caddesi ile devam etti. Caddede sürdürülen çalışmaları inceleyen Başkan Albayrak, asfalt yolda meydana gelen kısmi bozulmalarla ilgili de yetkililerden bilgi aldı.

 

İNCELEMELERİNE ÇERKEZKÖY İLE DEVAM ETTİ

 

Saray’dan sonra Çerkezköy’e gelen Albayrak, burada da çalışmaları yerinde inceledi. Devlet Su İşleri (DSİ), Çerkezköy ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Pınarça Köprüsü ve yol düzenlemesi çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, Çerkezköylü vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

 

GEREKEN YAPILACAKTIR

 

Son olarak Çorlu’yu ziyaret eden Başkan Albayrak, yoğun kar yağışı sonucu Çamlıbel Caddesindeki kısmi asfalt bozulmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Albayrak, "Vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm ili etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonucu asfalt yollarımızda kısmi bozulmalar meydana gelmiştir. Gereken yapılacaktır." diye konuştu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10