Veliler çayda buluştu

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu velileri dün Dekor Düğün Salonu'nda Okul Aile Birliği'nin okulun ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlediği çayda bir araya geldi.

Çerkezköy 16.01.2017 19:15:00 0
Veliler çayda buluştu

OKUL MÜDÜRÜ OKUL AİLE BİRLİĞİNE TEŞEKKÜRE ETTİ

 

Şehit Dinçer Ersoy İlkokul Müdürü Önder Ayaz programda yaptığı konuşmada, “Bugün okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması için Okul Aile Birliği Başkanımız Aysel Erol başkanlığında düzenlenen bu çay için Okul Aile Birliğimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca siz değerli velilerimizin yoğun ilgi göstererek katılımınızdan dolayı sizlere de teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bu gün de bizlerle birlikte olan şehidimizin annesi Nilüfer Hatun Ersoy’a da aramızda bulunması nedeniyle teşekkür ediyorum.”dedi.

 

VELİLERE VE SPONSORLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Erol da Müdür Ayaz’dan sonra yaptığı konuşmada, “Bugün okulumuz çayında bizlere katkı sağlayarak destek veren sponsor esnaflarımıza ve siz değerli velilerimize Okul Aile Birliği yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Bugün siz velilerimizle birlikte olmaktan dolayı da mutluluk duyuyoruz. Bu çayda elde edeceğimiz gelir okulumuzun ihtiyaçları için karşılanacaktır.”diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Okul Müdürü Önder Ayaz, Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Erol ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy ve okul aile birliği yönetimi birlikte çay pastasını kesti.

 

ÇAYA KATKI SAĞLAYAN VELİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

 

Pasta kesiminin ardından okul çayına katkı sağlayan öğrenci velileri sahneye davet edildi.Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Erol, “Her zaman olduğu gibi bu okul etkinliğimizde de gösterdikleri özverili çalışmaları ve katkılar nedeniyle  velilerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Konuşmasının ardından katkı sağlayan velilere teşekkür belgeleri  Okul Müdürü Önder Ayaz,Şehit Dinçer’in annesi Nülifer Hatun Ersoy ve Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Erol tarafından verildi.

 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITILDI

 

Okul çayında hediye biletleri satışı yapıldı. Bilet satışı sonunda çekilişte hediye kazananların hediyeleri, Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Erol tarafından verildi. Hediye dağıtımı sonunda canlı müzik eşliğinde veliler doyasıya eğlenerek keyifli bir gün geçirmenin mutluluğu içinde evlerine gittiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10